לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

9/2013

מג'אדרת מאש




   

מג'אדרת מאש - מהירת הכנה, טעימה ובעיקר בריאה

ל- 6 - 8 סועדים

חומרים

1 כוס מאש - לשטוף ולהשרות ללילה
2 כוסות אורז - לשטוף ולהשרות ב- 3 כוסות מים - למשך 3 שעות
1 בצל גדול - קצוץ גס
3 שיני שום - קצוצות
5 כפות שמן לתבשיל + 4 כפות לטגון הבצל
1 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית אבקת מרק עוף - פרווה
חצי כפית פלפל שחור - גרוס
1 כפית קורקום
2 כפיות מלח גס
1 כפית כמון
חצי כוס פטרוזיליה - לקישוט

אופן הכנה

לבשל את המאש עד שיתרכך - ולסנן את המים ולשטוף במים קרים
בסיר לשים את האורז שהושרה עם המים ולהוסיף : 5 כפות שמן, פלפל שחור, קורקום, אבקת מרק עוף, צ'ילי ומלח
לשים על הכיריים להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה - רצוי לשים תחתית לבישול איטי ובטוח
האורז צריך להיות מבושל (כמו שאורז מתבשל).
לערבב בעזרת מזלג ולהוריד מהאש.
להוסיף את המאש המבושל ולערבב בעדינות בעזרת המזלג
לשים 4 כפות שמן במחבת לחמם ולהוסיף את הבצל, לטגן עד שיזהיב, להוסיף את השום והכמון ולטגן עוד חצי דקה ולהוריד מהאש.

לצקת על התבשיל ולערבב בעדינות במזלג
בהגשה לקשט בפטרוזיליה קצוצה
להגיש חם

;

נכתב על ידי , 1/9/2013 13:12   בקטגוריות מנות צמחוניות, אורז  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)