לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

9/2013

חמוצים קישואים ומלפפונים במלח







תענוג וקל להכין חמוצים ביתיים משפע ירקות הקיץ שלנו והשילוב קישואים ומלפפונים תמיד מנצח

חומרים

צנצנתלכמות של 2 - 3 ליטר
6 קישואים קטנים ככל שניתן - לחתוך פרוסות עבות
6 מלפפונים קטנים - לחתוך פרוסות עבוד
6 שיני שום - עם הקליפה
חצי חבילת שמיר - לשטוף
1 כפית צ'ילי גרוס - (למי שאוהב חריף)
1 כף חומץ לבן
1 לימון פרוס - עם הקליפה
מלח גס - (ע"פ מספר כוסות המים + 2 כפיות נוספות, דוגמא ל- 5 כוסות מים 7 כפיות מלח גס)
מי ברז

אופן הכנה

להכניס את הקישואים, המלפפונים, השום והשמיר לסרוגין
לצקת מים תוך כדי ספירה לכמות הכוסות
להוסיף מלח וצ'ילי- ולנער את הצנצנת
הערה : במידה ונשאר מקום בצנצנת - אפשר להוסיף עוד מלפפונים/קישואים או עוד פרוסות לימון
לשים במטבח על השיש ותוך שבוע החמוצים מוכנים
חומץ מלמעלה ולסיים בפרוסות הלימון, לסגור ולשים על תחתית (למידה והתערובת תתסוס)
הערה חשובה : לדחוס מה שיותר בירקות, כדי שהחמוצים לא יצופו, אפשר גם למחרת להוסיף ירקות או לימון וכו'




נכתב על ידי , 8/9/2013 15:02   בקטגוריות חמוצים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)