לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2013    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

10/2013

גלאקסיה של קינוח


    



קנוח משולב ג'לי ומלבי - מהיר הכנה, פרווה

החומרים למלבי

1 פחית חלב קוקוס
1 פחית מים מהברז
50 גרם קורנפלור
4 כפות סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל (אוסם)
2 טיפות מי זהר או מי ורדים

אופן הכנת המלבי

בסיר לשים את חלב הקוקוס וחצי מכוס המים לערבב ולשים על להבה נמוכה, לערבב בעזרת מקצפת ידנית
ולהוסים את הסוכר, מי הורדים והאינסטנט פודינג חשוב מאד כל הזמן לערבב כדי שלא יהיו גושים - להביא לרתיחה
בכלי נפרד לערבב את חצי כוס המים הנותרים עם הקורנפלור ושוב לשים לב שלא יהיו גושים
להוסיף את תערובת הקורנפלור לתערובת חלב הקוקוס לבחוש כל הזמן עד להסמכה.
לצקת חלק מהתערובת למכלים חד פעמיים וחלק לתבנית פרחים לבבות או כל תבנית סיליקון אחרת שיש בה צורות קטנות
לקרר ולהכניס למקרר

חומרים לג'לי

ג'לי באריזה של 85 גרם בטעם פטל
2 כוסות מים רותחים

אופן הכנת הג'לי

לשים בקערית את אבקת הג'לי, לצקת את המים הרותחים - לערבב טוב כדי שלא יהיו גושים
לצקת לתבניות ומכלים חד פעמיים כמו בתערובת המלבי
לקרר ולהכניס למקרר

חומרים לקישוט

סירופ מלבי (קונים במרקולים)
בוטנים או פיסטוקים קלויים וקצוצים גס

הגשה

שעה לפני ההגשה להכניס למקפיא את הג'לי והמלבי
בצלחת אישית או משותפת להזליף סירופ מלבי בצורה יפה ויצירתית.
להוצא את המלבי/ג'לי מהמיכל /תבנית סיליקון לשים את הפרח הג'לי על המלבי
או פרח מלבי על על הג'לי מהמיכל
אפשר לפזר בוטנים קצוצים גס או לחלופין פיסטוקים

נכתב על ידי , 28/10/2013 13:19   בקטגוריות מנות מהירות הכנה, קינוחים  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)