לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930




הוסף מסר

11/2013

פיצת - ירקות וגבינה


את מלאכת הפיצה הפוקאצ'ות והלחמים אני חבה לאחותי תמי שמגלה מומחיות והצלחה בתחום ואני למדתי ממנה - כדאי לנסות חומרים לבצק - לפיצה אחת 1 כפית שמרים יבשים קורט סוכר מעט מים פושרים (פחות מרבע כוס ) - להתפחת השמרים 2 כוסות קמח לבן כפית מלח 3 כפות שמן מים פושרים לפי הצורך (כ- רבע כוס) חומרים למלית 2 כפות רסק עגבניות 1 עגבניה אדומה ובשלה - פרוסה 3 פרוסות גבינה צהובה - חתוכות לרצועות רחבות רבע קופסת גבינה בריזה - חתוכה לרצועות קטנות ודקות 1 בצל גודל בינוני - פרוס 1פלפל ירוק - פרוס לטבעות 1 כפית בזיליקום 1 כפית אורגנו חצי כפית צ'ילי גרוס רבע כפית מלח גס מעט זעתר טרי וקצוץ - (לא חייבים) אופן הכנה בקערה להכניס את השמרים, הסוכר ומעט המים, לכסות ולהמתין כ- חצי שעה עד שהשמרים מתמוססים להוסיף קמח, שמן, מלח ומעט מהמים וללוש (אפשר לישה ידנית או בוו לישה במיקסר) ומידי פעם להוסיף מים פושרים הבצק צריך להיות רך אך לא דביק. פזר מעט קמח, להכניס לשקית ניילון והתפחה של חצי שעה במקום חמים.

לפזר מעט קמח על נייר אפיה לפרוס עלה ולהניח על הנייר , למרוח רסק עגבניות, גבינה צהובה, לסדר את הבצל , הפלפל הירק, העגבניות ולפזר מעל את המלח, הבזיליקום, האורגנו והזעתר הטרי. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ- 35 - 30 דקות.

נכתב על ידי , 3/11/2013 14:19   בקטגוריות פיצות, מאפים  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)