לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930




הוסף מסר

11/2013

סביצ'ה ים תיכונית - אישית




סב'יצ'ה ים תיכונית - חגיגית קל להכינה טעימה ומרעננת - אפשר להכין אותה בצלחת משותפת כסלט

חומרים - להשריית הדג

1 דג מוסר - מפולט - חתוך לקוביות קטנות
מיץ מ- 2 לימונים
1 כפית מלח גס
רבע כוס כוסברה - קצוצה
חצי כפית צ'ילי גרוס (לא חובה)

חומרים לסלט

2 עגבניות חתוכות - ללא גרעינים - לקישוט
1 אבוקדו - חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים - קצוצים
10 זיתי קלמטה - מגולענים וקצוצים
1 כפית גרידת ג'ינג'ר
1 כוס כוסברה - קצוצה
1 כוס נענע - קצוצה
4 כפות שמן זית
רבע כפית צ'ילי - גרוס (למי שאוהב)
חצי כפית מלח

אופן הכנה

בקערית לערבב את הדג, הכוסברה, מיץ הלימון, הצ'ילי והמלח
להכניס למקרר למשך כ- שעתיים

בקערית נפרדת - לערבב את כל החומרים לסלט (פרט לעגבניות)
להוסיף את תערובת הדג ולערבב

אופן הכנת המנה האישית - לרפד כוס זכוכית בניילון נצמד (רצוי כוס שקופה, כדי לעקוב אחרי העיצוב)
לצקת את סלט העגבניות ולהדק.
מעל לצקת את סלט הסביצ'ה ולהדק ולהכניס למקרר
לפני ההגשה להכניס למקרר למשך כ- שעה

להוציא ולהפוך על כלי הגשה ולשחרר את הניילון
אפשרות אחרת לשים בקערה ולהגיש קר
אפשר להכין את הסביצ'ה יום קודם

נכתב על ידי , 12/11/2013 15:01   בקטגוריות מנות מהירות הכנה, מנות ראשונות, מתאבנים, סלטים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)