לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930




הוסף מסר

11/2013

קדירת בשר חבושים אגסים ופירות יבשים





תבשיל קדירה בבישול איטי - טעים מרשים ותמיד מצליח

ל- 8 סועדים

חומרים

בשר בקר כתף - מס' 5 (אפשר כל בשר אחר)
1 בצל גדול - קצוץ גס
5 שיני שום - קצוצות
2 - 3 אגסים
2 חבושים - פרוסים לפלחים (עם קליפתם ולשטוף היטיב)
10 תמרים יבשים - מגולענים
10 משמשים יבשים
רוזמרין טרי
4 עלי דפנה
1 כפית קורקום
1 כפית פלפל שחור - גרוס
1 כפית צ'ילי - גרוס
2 כפיות מלח - גס
2 כפיות אבקת מרק עוף (לא חובה)
4 כפות שמן
2 כוסות מים


אופן הכנה

בסיר שטוח וגדול לצקת שמן ולחמם על להבה נמוכה , להוסיף את הבצל ורבע כפית מכמות הכורכום, הצ'ילי, פלפל שחור, תוך כדי ערבוב
מתמיד עד שהבצל זהוב. מוסיפים את הרוזמרין ועלי הדפנה, מערבבים ומוסיפים את הבשר, צולים את הבשר מכל הכיוונים עד לצמצום כל הנוזלים.
מוסיפים את השום, יוצקים את המים מתבלים בשאר החומרים, מביאים לרתיחה ומכניסים לתחתית התנור בטמפרטורה 125 מעלות למשך כ- 4 שעות.

מוציאים מהתנור ומוסיפים יפה את פלחי החבוש, האגסים ,התמרים, המשמשים ומכניסים לתנור לעוד שעה וחצי.
מגישים חם.




נכתב על ידי , 16/11/2013 20:19   בקטגוריות מנות עיקריות, תבשילי קדירה  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)