לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930




הוסף מסר

11/2013

קונפיטורה עגבניות שרי עם נגיעה של צ'ילי, הל, קינמון וציפורן





קונפיטורה אקזוטית טעימה במיוחד ומתאימה גם לחנוכה

חומרים

1 ק"ג עגבניות שרי
1 ק"ג סוכר
1 לימון - קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
גרידת לימון - מלימון אחד
2 מקלות קינמון
2 מסמרי - ציפורן
5 תרמילי הל - רק הגרעינים
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כוס מים


אופן הכנה

בסיר גדול על להבה קטנה שמים את העגבניות, הסוכר, המיםוכל הזמן בוחשים

לאחר שעה מוסיפים את קוביות הלימון ומיץ הלימון וממשיכים לבחוש
לקראת סיום הבישול מוסיפים את גרידת הלימון, ההל, הציפורן, הצ'ילי, הקינמון ומערבבים.
משך בישול הקונפיטורה כ- שעתיים , עדיף לסגור את האש לפני שהקונפיטורה מתייבשת,
תמיד אפשר להמשיך ולבשל אותה (גם למחרת) במידת הצורך המרקם צריך להיות ג'לטיני.
הערה: הוספת הצ'ילי אינה גורמת לקונפיטורה להיות חריפה, הקונפיטורה מקבלת טעם מיוחד ואקזוטי.


נכתב על ידי , 26/11/2013 21:52   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)