לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

12/2013

תבשיל פרובאנס - גזר מקורמל עם כופתאות בשר





תבשיל פרובאנס - גזר מקורמל עם בצל בתוספת כופתאות פיקנטיות

חומרים לכופתאות

חצי ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול - קצוצץ קטן
3 שיני שום - קצוצות קטן
1 כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור - גרוס
חצי כפית צ'ילי - גרוס
חצי כפית מלח - גס

חומרים לתבשיל

2 בצלים גדולי - קצוצים קטן
4 גזרים - מרוסקים בפומפיה
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית צ'ילי גרוס (למי שאוהב)
חצי כפית מלח - גס

אופן הכנת הכופתאות

לערבב את כל החומרים
לעשות כדורים לא כל כך גדולים (פחות מגודל כדור פינג פונג)
לחמם 3 כפות שמן בסיר , לשים את הכופתאות ולטגן אותם על להבה נמוכה - עד שיקבלו צבע זהוב מכל הכיוונים
להוציא את הכופתאות לצלחת

אופן הכנת תבשיל הפרובנס

באותו סיר לצקת 3 כפות שמן ולחמם מעט
לשים את הבצל ולטגן עד לקבלת צבע זהוב
להוסיף את הגזר ולערבב כל הזמן - הגזר צריך לקבל צבע זהוב כתום ושלא ישארו נוזלים
מוציאים לצלחת בצד
שמים בסיר את הכופתאות המוכנות
מעל שמים את הגזר המקורמל
מתבלים, מערבבים ומשאירים על להבה נמוכה למשך 5 דקות - עד שהטעמים משתלבים אחד בשני

מגישים לצד אורז לבן/ פתיתים/ קוסקוס


נכתב על ידי , 17/12/2013 17:17   בקטגוריות מנות עיקריות, תבשילי קדירה  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)