לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2014    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

1/2014

מוקפץ אסיאתי - עם חזה עוף, קישואים, גזר ופטריות שיטאקי





6 סועדים

חומרים

1 ק"ג חזה עוף - פרוס לרצועות
3 גזרים - קלופים ופרוסים לרצועות דקות
2 קישואים בגודל בינוני - פרוסים דק עם הקליפה
1 בצל גדול - פרוס
2 גמבות אדומות - פרוסות לרצועות
2 גמבות כתומות - פרוסות לרצועות
4 בצלים ירוקים - פרוסים
6 שיני שום - קצוצות
2 כפות רוטב סויה
1 כפית צ'ילי - גרוס
1 כפית פלפל שחור -גס
1 וחצי כפיות מלח גס
שמן - כמות באופן ההכנה

אופן הכנה

במחבת גדול או בווק - לצקת 3 כפות שמן, לחמם מעט ולהוסיף את הבצל, לטגן לצבע זהוב
להוסיף את רצועות חזה העוף , לטגן ומידי פעם להפוך, לתבל בחצי מכמות הצ'ילי, חצי מכמות רוטב הסויה וחצי מכמות פלפל שחור ולהוציא לצלחת.
לחמם 3 כפות שמן ולהוסיף את הגזר ולטגן במשך 2 דקות, להוסיף את הקישואים ולטגן עוד 2 דקות, להוסיף את הפטריות, הגמבות, השום ולטגן עוד 3 דקות, במשך כל זמן הטיגון לערבב בעזרת כף.
להוסיף למחבת את תערובת רצועות חזה העוף המטוגנות, לערבב, לשים מלח ולתבל בשאר התבלינים לפזר את הבצל לערבב ולהוריד מהאש.
להגיש לצד פירה, אורז, פתיתים וכו'.

נכתב על ידי , 26/1/2014 22:35   בקטגוריות מנות עיקריות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)