לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     




הוסף מסר

3/2014

פיוז'ן קייק





פיוז'ן קייק - עוגה שנאפתה בספונטניות ממצרכים שנשארו במזווה

תבנית עגולה מס' 26

חומרים בכוסות מדידה

4 ביצים
1 כוס סוכר בן
שלושת רבעי סוכר חום - דמררה
1 ורבע כוסות מיץ תפוזים (טבעי סחוט) 
שלושת רבעי כוס שמן קנולה
50 גרם קוקוס
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
גרידת תפוז - מתפוז אחד
גרידת לימון - מלימון אחד
2 גזרים מרוסקים
1 כוס אגוזי מלך - קצוצים

אופן הכנה

להקציף את הביצים ובהדרגה להוסיף את הסוכר, שמן, מיץ תפוזים גזר קוקוס וגרידת תפוז ולימון.
בכלי נפרד לערבב את הקמח, אבקת האפיה ואגוזים - ולהוסיף בהדרגה לתערובת הביצים, תוך כדי הקצפה
לרפד תבנית בנייר אפיה - רק בחלק התחתון (לגזור עגול בהתאם לגודל התבנית) ולצקת את תערובת העוגה
להכניס לתנור שחומם מראש בטמפרטורה 180 מעלות במשך כשעה או מעט יותר, לבדוק מידי פעם בקיסם שצריך לצאת יבש
לקרר, לפזר אבקת סוכר


נכתב על ידי , 8/3/2014 21:37   בקטגוריות מנות מהירות הכנה, עוגות  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)