לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     




הוסף מסר

3/2014

טאקו קון גואקמולה






מנה מהירת הכנה, בריאה ומתאימה לארוח ולבני המשפחה

חומרים - 5 - 6 מנות

עלי טורטייה - מוכנים אפשר לקנות בלגעת באוכל

1 אבוקדו בשל (לא מידי) - חתוך לקוביות
1 מלפפון - קלוף וחתוך לקוביות
3 צנוניות קטנות - פרוסות דק
2 בצלים ירוקים - קצוצים
1 עגבניה גדולה אדומה - חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
5 כפות לימון
רבע כפית מלח - גרס
רבע כפית פלפל שחור - גרוס
רבע כפית צ'ילי גרוס - למי שאוהב חריף

אופן הכנה

מכינים את הסלט מערבבים את כל החומרים , מתבלים ומכניסים למקרר

הכנת הטורטיות - לקראת ההגשה

שמים כל טורטייה על הכיריים בלהבה נמוכה ובעזרת מלקחיים הופכים כל הזמן, עד שתקבל צבע שרוף מעט.

להוציא ולגלגל מיד בעודה חמה על מערוך, להחזיק כדקה, ולשחרר וחוזר חלילה לכל הטורטיות.

למלא בסלט - להגיש מיד



נכתב על ידי , 16/3/2014 23:20   בקטגוריות מנות מהירות הכנה, מנות צמחוניות, מנות ראשונות, מתאבנים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)