לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2014    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

4/2014

חמוצים עירקיים אותנטיים





הכנת החמוצים קלה - ללא חומרים משמרים מתאים לכל אירוע וכשר לפסח

דרוש סיר גדול

חומרים


1 בקבוק חומץ לבן
3 כוסות מים
5 שיני שום - קלופות
5 עלי דפנה
חצי כפית גרגירי פלפל שחור
1 כפית צ'ילי - גרוס וחריף
2 כפות גדושות בהרת חמוצים (קונים בחנויות תבלינים)
3 כפיות מלח גס
2 מלפפונים - פרוסים עם הקליפה
2 גזרים - פרוסים עם הקליפה
חצי כרובית - רק הפרחים
חצי כרוב לבן - פרוס לרצועות רחבות

אופן הכנה

בסיר לשים את החומץ והמים ולהביא לרתיחה
להוסיף עלי דפנה, גרגירי פלפל שחור, צ'ילי, בהרת חמוצים, מלח ולערבב להרתיח עוד 5 דקות ולכבות את האש
לשים את השום, מלפפונים, גזר, כרובית והכרוב ולערבב בעזרת כף עץ - עד שכל הירקות מקבלים מתערובת החומץ

לקרר ולהכניס לצנצנת מעוקרת. אפשר להשאיר מחוץ למקרר שבוע ולאחר מכן להכניס למקרר.

נכתב על ידי , 7/4/2014 23:00   בקטגוריות מנות מהירות הכנה, מתאבנים, חמוצים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)