לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2014    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

4/2014

מרק קרפלך עם כופתאות בשר בתיבול מעודן





מרק קרפלך עם ניחוח חגיגי וכשר לפסח


חומרים למרק

4 ליטר מים - בסיר גדול
2 גזרים קלופים - ומגורדים
2 קישואי זוקיני - קלופים ומגורדים
2 בצלים ירוקים - קצוים
3 שיני שום קצוצות
2 כפיות אבקת מרק - בטעם עוף
2 כפיות מלח - גס
2 כפות שמן

חומרים לכופתאות הקרפלך

חצי חבילת בשר בקר טחון
3 שיני שום קצוצות
1 כוס קמח מצה
2 ביצים
2 בצלים ירוקים קצוצים
1 בצל - קצוץ קטן
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס נענע - קצוצה
1 כפית מלח- גס
1 כפית פלפל שחור - גרוס
רבע כפית צ'ילי גרוס (למי שאוהב חריף)
2 כפות שמן
כ- שלושת רבעי כוס מים - מהברז

אופן הכנת כופתאות הקרפלך

בקערה לערבב את כל החומרים פרט למים
להוסיף את המים בהדרגה, במידה והתערובת יבשה מידי אפשר להוסיף עוד רבע כוס מים
ליצור כדורים קטנים (בגודל כדור פינג פונג)

אופן הכנת המרק

בסיר גדול לשים את המים ולהביא לרתיחה
להוסיף את כל שאר החומרים ולהרתיח 10 דקות
להכנסי את כדורי הכופתאות ולבשל עוד רבע שעה
להגיש חם
אפשר לקשט עם סלסולי בצל (חותכים רצועות דקות ומכניסים לקערה עם קרח ומים קרים ל2 דקות)


נכתב על ידי , 13/4/2014 21:41   בקטגוריות מרקים, מתכוני חגים  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)