לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2015    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

1/2015

קונפיטורת קיווי





קונפיטורת קיווי בשילוב תפוז לימון - המון ויטמין סי - עונתי ומחסן


חומרים


1 ק"ג קיווי - קלוף ופרוס
1 תפוז - קלוף וחתוך לקוביות קטנות

1 לימון קטן - קלוף וחתוך לקוביות קטנות

גרידת לימון - מלימון אחד

גרידת תפוז&amp;nbsp; -&amp;nbsp;מתפוז אחד

1 ק"ג סכר

4 תרמילי הל - רק הגרעינים


אופן הכנה


בסיר על להבה נמוכה :לשים קיווי, תפוז , לימון וסוכר - לערבב ולבשל כשעה
להוסיף גרידת תפוז, גרידת לימון וגרעיני הל לערבב ולבשל עוד כ- 30 דקות
כאשר כל הזמן מערבבים
בודקים עם הקונפיטורה מוכנה ברגע שרואים בועות

טיפ: עדיף לכבות את הלהבה כשהקונפיטורה לא ממש מוכנה (כי אפשר לתקן) מאשר לבשל יותר מידי - שזה מאוחר מידי


נכתב על ידי , 28/1/2015 16:11   בקטגוריות ריבות /קונפיטורות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)