לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2015    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

11/2015

עוגיות גרנולה מבצק מלאווח





עוגיות גרנולה בסלסלת בצק מלאווח

תבנית שקעים
חותכן עגול - אפשר עם שפה מזוגזגת או כל חותכן אחר

חומרים למלית הגרנולה

1 כוס אגוזי מלך - קצוצים
רבע כוס צמוקים
רבע כוס חמוציות - מזן מתוק
רבע כוס דובדבנים - יבשים
רבע כוס גרעיני חמניה
3 כפות סוכר
2 כפות דבש
רבע כפית הל - טחון
רבע כפית קנמון

אופן הכנת הגרנולה



לערבב את כל חומרי הגרנולה



חומרים נוספים

3 - 4 עלי מלאווח מוכן - אפשר להשתמש גם בבצק עלים
3 כפות שמן - למרוח את העלה במברשת
3 כפות סוכר - לפזר על העלה המשומן

אופן הכנה

להפשיר את עלה המלאווח - לא יותר מידי
לפרוס על נייר אפיה ולרדד
להבריש מעט שמן - משני הצדדים
לפזר סוכר - משני הצדדים
לקרוץ בעזרת חותכן עגול
להכניס לתבנית שקעים - שכל שקע משומן
למלא בתערובת הגרנולה
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות 20 דקות או עד לקבלת צבע זהוב



נכתב על ידי , 4/11/2015 19:51   בקטגוריות עוגיות, מאפים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)