לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2015    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

11/2015

קדירה פיקנטית שוקי עוף בלימון כבוש





קדירה פיקנטית שוקי עוף בתבול לימון כבוש שום ועוד - להגיש על מצע אורז

חומרים


1בצל גדול - קצוץ

2 כפות שמן

10 שוקי עוף (אפשר גם כרעיים)
3 גזרים - פרוסים לטבעות
3 גמבות אדומות - פרוסות

2 עגבניות - פרוסות
1 כף לימון כבוש
4 שיני שום - קצוצות
1 כפית תבלין - ראס אלחנות
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית מל - גס
כ- 2 כוסות מים (להוסיף בהדרגה)

אופן הכנה

לחמם מעט את השמן ולהוסיף את הבצל, עם מעט מתבלין ראס אלחנות, פלפל שחור

להוסיף שוקי עוף ולטגן לצבע זהוב - על להבה נמוכה
להוציא לצלחת את שוקי העוף ולסדר את הגזר, העגבניות , הגמבא, לימון כבוש, שום ולתבל
לצקת בהתחלה 1 כוס מים ולהביא לרתיחה
להחזיר את שוקי העוף ולבשל על להבה נמוכה עוד 10 דקות
להוסיף עוד 1 כוס מים
להכניס לתחתית התנור 125 מעלות לבישול איטי במשך כ- 4 שעות
מידי פעם לבדוק שהמים לא התייבשו - התוצאה שהרוטב צריך להיות סמיך
להגיש על מצע אורז/קוסקוס

נכתב על ידי , 11/11/2015 20:13   בקטגוריות תבשילי קדירה, מנות עיקריות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)