לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2016    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

11/2016

חמוצי פטריות שמפניון עם רוזמרין זוטא לבנה שום וצ'ילי





מכל ירק אפשר להכין חמוצים מהירי הכנה וטעימים - הפעם נולד רעיון לפטריות, תוצאה נפלאה וטעימה

חומרים

2 סלסלות פטריות שמפניון - לשטוף היטיב
2 ענפי רוזמרין
2 ענפי זוטא לבנה טרייה (לא חייבים, אפשר לשים נענע במקום)
10 שיני שום - קלופים
2 פלפלי צ'ילי - אדום
1 פלפל ירוק - חריף
1 וחצי כוסות חומץ - לבן
1 וחצי כוסות מים
2 כפיות מלח - גס
1 כפית סוכר
1 כפית תבלין חמוצים (בהרת חמוצים קונים בחנויות תבלינים)

אופן הכנה

בסיר על להבה נמוכה לשים: מים, חומץ סוכר, מלח ותבלין חמוצים לערבב - להביא לרתיחה
בצנצנת לסדר את הפטריות, רוזמרין, זותא לבנה צ'ילי ופלפל והשום
לצקת את תערובת החומץ בעודה חמה , לקרר ולסגור
אפשר לאכול מהחמוצים לאחר 24 שעות
להכניס למקרר אחרי 3 ימים


נכתב על ידי , 30/11/2016 00:47   בקטגוריות חמוצים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)