לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2017    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

1/2017

מרק תרד ועדשים






מרק עדשים ותרד בתוספת בצל סגול נענע וכזברה - לימים הקרים

קל ומהיר הכנה



חומרים

2 כוסות עדשים חומים - מושרים למשך 3 שעות
חצי חבילת תרד - לשטוף (לא חייבים כמות מדוייקת)
1 בצל סגול גדול - קצוץ
חצי חבילת כזברה - לקצוץ
חצי חבילת נענע - לקצוץ
4 שיני שום - לקצוץ
1 כפית כמון

חצי כפית צ'ילי גרוס - למי שאוהב חריף
חצי כפית פלפל שחור - עדיף גרוס
1 כפית כמון
4 כפות שמן
2 כפיות מלח - גס
מים - בהתאם לגודל הסיר

אופן הכנה


לשים עדשים בסיר ולכסות במים
לבשל עד ריכוך
להוסיף את כל החומרים לערבב ולכסות סמים

- כך שיהיה עוד כשליש מכמות תכולה הסיר
לבשל 15 דקות
להגיש חם


נכתב על ידי , 10/1/2017 18:01   בקטגוריות מנות צמחוניות, מרקים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)