לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

סלט פול ירוק פטריות בצל ורוזמרין טרי






סלט מרענן מתובל ברוזמרין טרי ושום. אפשר להגיש

לצד מנה  עיקרית או  אורז


מהיר הכנה


8 מנות


חומרים

2 בצלים גדולים - פרוסים לטבעות
2 סלסלות פטריות שמפניון - פרוסות (אפשר כל סוג של פטריות)
חצי שקית פול קפוא - (סנפרוסט) - לבשל במים 10 דקות, לסנן ולקרר עם מים קרים
1 כפית רוזמרין טרי - קצוץ קטן
1 שן שום - כתושה
רבע כפית פלפל שחור - גרוס
רבע כפית צ'ילי - גרוס
1 כפית שטוחה מלח - גס
3 כפות שמן

אופן הכנה

במחבת לחמם מעט&nbsp; את השמן על להבה נמוכה ולהוסיף בצל,

לטגן לצבע זהוב ולערבב מידי פעם
להוסיף פטריות ולטגן כ- 10 דקות כאשר מידי פעם מערבבים
להוסיף את הפול, הרוזמרין, שום, מלח פלפל וצ'ילי, לערבב ולאחר 2 דקות להוריד מהאש
להגיש חם או קר

* אפשר להכין מנה זו יום קודם




נכתב על ידי , 12/9/2016 13:36   בקטגוריות מנות צמחוניות, מנות ראשונות, סלטים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פרחי סלט







פרחי סלט זה לא ממש ההגדרה הנכונה, אבל הרעיון מתוך הפרח שאפשר לעשות שימוש בפרח ככלי

אפשר להגיש כמנה אישית ממולאת בסלט טונה, ביצים, גבינה וכו'


אין פה ממש מתכון


לקחת גמבות אדומות ירוקות כתומות וכל צבע שתרצו

בעזרת סכין לעשות חתכים כמו משולשים כל פעם להפוך את הכיוון וזה יוצר 2 פרחים מפלפל אחד

למלא בסלט עגבניות טונה וכמו שכתבתי כל רעיון שיעלה לכם בראש.

נכתב על ידי , 21/6/2015 23:31   בקטגוריות מנות ראשונות, סלטים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



סלט חצילים פטריות לימון ושום





סלט פיקנטי מתובל בשום לימון כבוש ושמן זית - חגיגה ים תיכונית

חומרים

1 חבילת פטריות - פרוסות
1 חציל גודל בינוני - חתוך לקוביות עם הקליפה
1 לימון קטן - פרוס דק דק
2 פרוסות לימון כבוש - חתוכות קטן (לימון כבוש קונים במרכולים)
2 שיני שום - כתוש
חצי כפית צ'ילי - גרוס
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מלח - גס


אופן הכנה

במחבת עם מעט שמן לטגן קלות למשך 2 דקות את פרוסות

הפטריות ולהוציא לצלחת
לטגן את קוביות החציל - במשך 4 דקות ולהוציא לצלחת
להוסיף פרוסות לימון, לימון כבוש, שום, ולערבב בעדינות
לתבל: צ'ילי, מלח, שמן ולימון ולערבב
להכניס למקרר למשך שעה למיזוג הטעמים

נכתב על ידי , 5/11/2014 18:33   בקטגוריות מנות צמחוניות, סלטים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)