לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

דינה דיש


האהבה לבישול ולאפיה הפרגון והעדוד מהמשפחה ומהחברים עשו לי חשק לחלוק את האהבה שלי עם אנשים נוספים המתכונים אוסף שהצטבר במשך השנים, חלקם מבית הוריי וחלקם תוצאה של ניסוי ותעיה ממושכים.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2017    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

לאזניה פיקנטית עם רוזמרין ונענע






חומרים


400 גרם אטריות רחבות

200 גרם גבינה מגוררת

200 גרם גבינה צהובה - פרוסות (אפשר עמק)


חומרים לתערובת קוטג'


2 מיכלי קוטג'

חצי מיכל שמנת חמוצה

2 ביצים

כוס נענע קצוצה

קמצוץ רוזמרין - קצוץ קטן

קורט מלח


תערובת רסק


2 כפות גדושות רסק עגבניות

1 עגבניה - מגוררת

1 כפית אורגנו יבש

חצי כפית צ'ילי גרוס (למי שאוהב חריף)

רבע כפית מלח גס

חצי כוס מים

3 שיני שום קצוץ


אופן ההכנה


להרתיח מים עם 1 כף שמן ולבשל אטריות כ- 8 דקות ולסנן

בקערה - קוטג', שמנת, ביצים, נענע, רוזמרין ותבלינים ולערבב

בקערה נפרדת - רסק עגבניות, עגבניות מגוררות, שום, צ'ילי ומים - לערבב

בתבנית מלבנית:

לרפד בנייר אפיה

לשים חצי כמות אטריות, מעל חצי מכמות תערובת גבינת הקוטג', מעל את פרוסות הגבינה לסדר

פעולה זו חוזרת שוב (פרט לפרוסות הגבניה)

לסיום מפזרים גבינה מגוררת

להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות למשך כשעה פלוס מינוס

להגיש חם

נכתב על ידי , 25/5/2016 14:33   בקטגוריות מנות חלביות, מנות צמחוניות, מנות ראשונות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מתבל גבינה לשבועות






מתבל גבינה לשבועות בעיטור פלחי מלפפון וזר עירית

חומרים לתערובת המתבל

1 גבינת סקי 5%
1 גבינת מסקרפונה 40%

צרור קטן וקצוץ - של עירית
צרור קטן וקצוץ של שמיר
רבע שן שום - תושה
10 זיתים מגולענים - פרוסים לטבעות
קורט מלח
7 גרם ג'לטין - מומס עם 2 כפות מי ברז, ממתינים 1 דקה ומכניסים למקרו 30 שניות

חומרים לעיטור

1 - 2 מלפפונים - פרוסים דק
רבע חבילת עירית

אופן הכנה

לערבב את גבינות, שמיר, עירית, זיתים, שום ומלח למרקם חלק
להוסיף את הג'לטין המומס ולערבב לתערובת חלקה ואחידה
לרפד קערית בניילון נצמד

לסדר פרוסות מלפפון, לצקת את התערובת, לדחוס

לכסות בניילון נצמד ולהכניס ללילה למקרר להתייצבות
להפוך על צלחת הגשה, להוריד את הניילון ולקשט בזר עירית



נכתב על ידי , 13/5/2015 20:30   בקטגוריות מנות חלביות, מתאבנים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



יוגורט בננה בטעם קפה






יוגורט בננה מהיר הכנה, לא דורש הרבה מצרכים ומרענן

חומרים

3 בננות - בשלות וקלופות
2 מכלי יוגורט
2 כפיות נס קפה
4 כפיות סוכר
1 כוס קוביות קרח

לקישוט - גרידת תפוז, שוקולד צ'יפס

אופן הכנה

להכניס לבלנדר את כל החומרים, ולהקציף מספר שניות בשתיים שלוש נגלות
לצקת לכוסות הגשה - רצוי יפות ולקשט בגרידת תפוז ובשוקולד צ'יפס

נכתב על ידי , 1/4/2014 23:35   בקטגוריות מנות חלביות, מנות מהירות הכנה, מתכונים לקיץ, קינוחים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
כינוי: 




קוראים אותי
48,266
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול , עבודות יצירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDina Dish אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dina Dish ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)