
אביטל אדמון. נראתה לאחרונה לובשת חצאית וז'קט כהים
אביטל בת ה-15 נהגה לשבת מול המחשב ולשוחח עם חברים. בשבוע שעבר נעלמו עקבותיה. כעת, נלקח המחשב כרמז עיקרי להעלמותה. צוותים גדולים מחפשים אחריה באזור מושבה, בן-זכאי.
עקבותיה של אביטל אדמון, בת 15 וחצי ממושב בן-זכאי שליד רחובות, אבדו ביום שלישי האחרון. היא יצאה מביתה ללא מכשיר סלולרי ולא לקחה איתה מעיל או תיק - משום שככל הנראה לא ציפתה לצאת מביתה.
הרמז העיקרי שמצוי בידי המשטרה הוא מחשבה האישי של הנערה. אביטל נהגה לשבת במשך שעות מול המחשב ולשוחח באמצעות תוכנות מסרים (ICQ, MSN MESSENGER) עם ידידים וידידות, כך מדווח העיתון "מעריב". "זה היה הבילוי העיקרי שלה", אמרה אמה, "אסרתי עליה לגלוש בצ'טים, והרשיתי לה לשוחח בתוכנות בהן היא רואה עם מי היא מדברת, ומדי פעם הייתי מציצה לראות גם כן".
יחד עם לקיחת מחשבה של אביטל, תלמידת האולפנא "גבעת-וושינגטון" לבדיקה על-ידי המחלקה לחקירת עבירות מחשב, המשטרה בודקת גם את הפן הלאומני.
היום החלה המשטרה בסריקות נוספות באזור המושב בהשתתפות טרקטורונים, מסוק ומתנדבים רבים.
האם אכן יש קשר לאינטרנט? נראה שכן, אבל נקווה שלא.