מחר מתחיל סמסטר חדש. אני ממש שמחה למען האמת...עם כל מה שזה אומר: שוב לחץ, שוב תרגילי בית, מועדי ב', פרוייקט במחשבים, אני אפילו לא מדברת על המעבדות שמערערות את מצבי הנפשי. אבל למה זה טוב?
א', אראה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. אנשים מתפספסים בתקופות מבחנים.
ב', חומר חדש! יאי! זה יהיה נורא מרענן.
ג', להתרחק מהבית.
אני פתאום הבנתי כמה כיף להיות מרוחקת מהבית. אני לא מסוגלת להיות בבית הזה יותר. עם כמה שאבא שלי דיי אדיר, ושאוהבים אותי, ושאם אני לא בבית אחרי שבע-שמונה בערב מתחילים לדאוג שאני לא מגיעה הביתה כי מתגעגעים אליי...נמאס לי מכל מיני קטעים "דווקאיים". אני מרגישה כאילו *לעולם* לא אקבל תמיכה בבית. בדברים הכי דביליים ועד הדברים הכי רציניים. כל דבר שאני מחליטה\מציעה\חושבת לעשות\מבקשת, תמיד יבוא בזלזול וקטילה נורא פוגעניים. אין לי את ההרמוניה הזאת עם בני המשפחה, שאנחנו באותו ראש, שאנחנו ממש מסוגלים להחליט החלטות יחד...זה לא עובד ככה. כולם נגדי, לא משנה מה פחות או יותר. לפעמים אני מקבלת תמיכה מאחותי, אבל גם זה לא תמיד.
והיי, זה נורא פוגע. זה בסדר לא להסכים לדברים שיוצאים לי מהפה. לגיטימי, גם אני לא מסכימה הרבה פעמים עם דברים שאתם אומרים. אבל היי - לפחות תנמקו למה אני טועה. אל תעשו לי בדווקא ותגרמו לי להרגיש הכי חרא בעולם! גם אני בן אדם אחרי הכל, ופאק איט, יש עליי את הDNA שלכם. אין לכן טיפה, כלשהי, של חמלה? נכון שאני בדר"כ בן אדם חזק ובהחלט מסוגלת לסחוב על עצמי מטען, אבל כשזה בא מכם, מהאנשים הכי קרובים אליי (או שאמורים להיות כאלה), זה צורב.
אני חושבת שמאז שאני באוניברסיטה יצא לי לבכות הרבה יותר. אני לא יודעת מה קורה. באופן כללי, גם בגלל כל הבעיות עם אחותי אני בוכה הרבה יותר בשנתיים האחרונות (בהתחשב בזה שקודם הייתי הבן אדם הכי שמח עלי אדמות ובכיתי בערך אף פעם. חיים יכולים להיות דבר מגעיל), אבל עכשיו זה הגיע למצב שיא. כל דבר קטן מסוגל להצית בי בכי, אפילו אם זו היאבקות עם המאטלב, ריב על פאקינג קופסאות אוכל, העובדה שאני לא מצליחה לפתור תרגיל אחר תרגיל אחר תרגיל, העובדה שההורים מעזים בכלל לדבר איתי כשאני עצבנית אחרי יום ארוך אחרי שאני אומרת להם במפורשות שיעזבו אותי בשקט...אני נהייתי אדם נורא. מה לפאקינג עזאזל נהיה ממני.
אני גם בטוחה שהם מרגישים את זה, וזה גם גורם לי להרגיש חרא עם עצמי. הם בטח חושבים שאני בת חרא שמתייחסת אליהם רע, שמאיפה היא באה עליהם פתאום. בתאכלס, אני יכולה להבין את הכעס שלהם. אני לא נמצאת בבית וכשאני חוזרת עוברת סערה מטורפת בבית, אני מסתגרת בתוך עצמי, ומסלקת את כולם ממני.
אני חושבת שרק עכשיו פחות השלמתי עם עצמי שמשהו לא בסדר. אני לא בסדר. אני הוצאתי מעצמי את כל האנרגיות והכוחות הנפשיים כל הסמסטר והמשכתי הלאה בלי להבין שאני נותנת לעצמי להתפרק מבפנים, וזה לגמרי משתקף בתקופת המבחנים שלי. נהייתי בנאדם עצבני, מרדן.