לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

...And here, at last, I discover a strange truth


"בדיוק כך! לא הבחנת, אף על פי שעיניך ראו הכל. וזו בדיוק הטענה שלי. אני, למשל, יודע שישנן שבע-עשרה מדרגות, כיוון שגם ראיתי אותן וגם הבחנתי בהן." -שרלוק הולמס; שערורייה בבוהמיה


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2016    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: Assassin`s Creed Initiates. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

דניאל בגוב האריות - גרסת איטליה


אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי על AC:I או על AC בכלל, הגיע הזמן לפתוח את הקלפים על קונספירציות מתהוות ועל עדכונים מהותיים (ומפלצתיים *-*) ב-Assassin's Creed: Initiates. 

SHALL WE? :D




במהלך הימים האחרונים יכולנו לעקוב אחרי פעולותיהם של החבורה בניסיונותיהם להוריד את הטמפלרים/אבסטרגו מהזנב שלהם. במקביל, התעדכנו בפעולותיהם של יחידות הלוחמה של אבסטרגו וכן של הסוכן דניאל קרוס, הלוא הוא סובייקט ניסוי מס' 4/Subject 4. 

בתחילה, התוודענו כי החבורה ניסתה להתנער מאבסטרגו באמצעות הטעיות שונות ומגוונות, כדוגמת נסיעה לגבול והשארת ראיות מטעות. אדרינאנו וכן הרלאן ניסו לעקוב אחרי פעולותיו של ביל/וויליאם מיילס, אך בקושי.



[ניסיון היציאה הראשון של החבורה מאיטליה שהתברר כלא אפשרי]


אמנם החבורה הצליחה להקל במעט את הבריחה הבלתי פוסקת מפני הטמפלרים באיטליה, אך הסוכן דניאל קרוס הצליח לעלות ביומיים האחרונים על השביל בו פסעו.




[הראיה המטעה שהושארה בידי החבורה עבור אבסטרגו]




[ההתארגנות ליציאה מאיטליה מתחילה מההתכתבות הזו]


התברר לנו גם שדניאל, אולי בגלל תופעות לוואי מחשיפה ממושכת לאנימוס (כדוגמת "אפקט הדימום/bleeding effect") או בגלל טראומות העבר (אפשר לקחת בחשבון את האסון בדנוור שידוע כי היה נוכח בו) מעדיף להיות זאב בודד ולהתרחק מפעולה ביחידות מבצע של אבסטרגו.

עם ההיכרות הזו לגבי אופיו הקשה של הסוכן, התוודענו לסוכן נוסף של אבסטרגו ושמו ריצו/Rizzo. נוטה להרפות ומנסה להיאחז באחריות, הוא ניסה לשכנע את ד"ר וידיק לרדת מרעיון "הסוכן קרוס" ולהמשיך בפעולה תקינה של שאר היחידות (במקום לבזבז כוח אדם בשביל 'לרצות' או לחפש/לעקוב אחריו).

לכאן או לכאן, בהוראותו של ד"ר וידיק, ריצו ויחידה בראשותו יצאו לחפש את קרוס וכשמצאו אותו, ראו כי הוא על סף התקפה על החבורה, שבינתיים ניסתה להוריד פרופיל למשך זמן מה עד שיוכלו להגיע לארה"ב בטיסה טרנס-אטלנטית. 




[רגע לפני שהאקשן מתחיל. יחידות המבצע של אבסטרגו, בראשותם של ריצו ודניאל קרוס, ממתינות לפקודה]


האקשן החל היום כשכל היחידות המובחרות של אבסטרגו יצאו למתקפה על החבורה שישבה בפירצה. אולם, הן התנהגות בלתי נשלטת של קרוס והן הפתעה גמורה שחיכתה לטמפלרים הצליחו להכריע את הכף לטובת המתנקשים, שבינתיים טמנו להם מלכודת והכינו להם אמבוש נוסח הרלאן, המתנקש הותיק. 

אפשר להסיק כי התפוח השישי של אציו/AoE No. 6 לקח חלק במתקפה (ניתן להיווכח לתיאור של "הבזק אור חזק ופתאומי" שבקע באמצע ההתקפה) - אולי התפוח הצליח ליצור אשלייה של התקפה מרובת מתנקשים או לחלופין - התפוח הראה כוחותיו ומוטט את הסוכנים וכן הפנה אותם אחד כנגד השני (כפי שניתן היה להבחין במהלך פעולותיו של המכשיר בסוף ACB, עת מפלתו של צ'זרה; הדיפת החיליים המונגולים בידי אלטאיר הזקן והתפוח). 




[אלטאיר בשיא מיומנות השימוש בתפוח ובמימוש מלא של יכולותיו של המכשיר, כפי שנצפה ב-ACR]




[אציו ממש את יכולותיו של התפוח השישי הכוללים שליטה מוחית והפנייה אחד כנגד השני, כפי שנצפה ב-ACB]




[אציו עושה שימוש מיטבי בתפוח השישי ויוצר פאנטומים/דמויות חלופיות בדמותו, כפי שנצפה ב-AC2]


לבסוף, כל היחידות נפלו (כולל ריצו ויחידתו; לא כולל דניאל קרוס) ויחידת המתנקשים, בראשותו של הרלאן, ספגה מוות של מתנקש אחד וטיפול רפואי שצריך היה להעניק לשניים מהמשתתפים בלחימה. אבסטרגו גברו במספרים אך המתנקשים, שהיו מעטים יותר, גברו בכוח. אכן מדהים!



[תוצאות ההתעמתות מנקודת המבט של המתנקשים. סופסוף מגיעים לסוף ACR]


ובנימה זו - עוד 3 ימים ל-AC! שדניאל יהיה ב-AC3...בעצם, הוא יהיה שם! חעחעחע !! D:



 

נכתב על ידי אשף הסודות גמביט , 27/10/2012 20:10   בקטגוריות Assassin's Creed Initiates  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



תזכורת קטנה לעולם שהם מסוגלים


זה אולי העדכון הכי גדול על Assassin's Creed שעבר בבלוג הזה - בלי להחשיב את מה שעומד לבוא.


כזכור, עדכנתי פה לפני כמה ימים את הבלוג עם קונספירציה על לוסי ובנוסף, הבאתי לידיעה על פרויקט של יוביסופט-אססין ששמו Hacked History.

ה"משחק" הזה בא לקיצו היום, לאחר ששלושת המשימות הושלמו והתמונה הגדולה נחשפה.

מעבר לזה שזו תמונה של דזמונד באולם ספורט בריו דה-ז'נרו, ניתן היה להוריד את התמונה למחשב.

התמונה שהוצגה באתר והתמונה שהתאפשר להוריד? לא אותה תמונה. יותר מזה - נוספו פריטים חדשים, סמויים לעין, אודות המשימה הבאהאה?

 

יוביסופט לא מאכזבים (לפחות בהיבט הזה). גאונות. פשוט ככה.



כפי שניתן לשים לב בתמונה למעלה, כל שלושת המשימות הושלמו והתמונה הגדולה הושלמה במלואה. 100% שכל פיקסל בה מיושב במקום מוציא לשון




בקלות אפשר לשים לב כי התמונה מלאה וניתן להורידה למחשב. לאחר שמורידים, זו התמונה שמתקבלת:



[לחצו על התמונה להגדלה. יותר ממומלץ. ברצינות]


כמה דגשים על התמונה עצמה:

1) הרזולוציה של התמונה יותר גדולה.

2) באזור בו נמצאים המסכים ניתן לשים לב לתמונה של אדם. בפינה השמאלית למטה יש קוד QR שניתן לסריקה.

3) ישנם קודים [דוגמה: 1234-5678-90] שפזורים לכל אורכה של התמונה.


קוד ה-QR:



[לחצו על התמונה להגדלה. אותו הנוהל]


בסינון הצבעים הנוכחי, ניתן לשים לב גם לקודים ביותר ברור וגם לקוד QR עצמו. הסריקה של הקוד, למי שלא עשה עדיין, מביאה את זה:


bit.ly/WDaHXv

 

לאחר המעבר לקישור, מגיעים לאתר הבא:



סיסמת הגישה למערכת היא Desmond [דגש על D גדולה. זה משנה בהחלט].


לאחר מכן, מופנים להכרזת העצמאות האמריקנית, הכתובה בעמוד אליו מופנים:



למעלה ישנו בר הפעלה שלתוכו מזינים את הקוד שהופיע בתמונה, מה שמוביל לסקטור הזה:

 



 

6384-4603 555-318-5914 4615-5278-1554-242-1675 1213-5818-6423 3248-1789-2246-2195-4439-2553-216-2608 4910-5299-5468-1838 6056-4942-5361 2305-4276-3813-898-2704 362 1014-1887-2668 70-2671-2651 1491-4635-2129-1758 950-3849-3881 3265-1071 5811-4413-3245-4259-3314-2328-6684-2704 723-5297 4350-5186-2284-5668-1191 6562-201


 



 

[לחצו על התמונה להגדלה. ישנו משפט מפתח שסביר מאוד להניח שיניע את העלילה של AC3]


הסרטון שנגלה בעת הלחיצה על לחצן ה-Watch the video הוא:




מה אפשר לומר... כל-כך הרבה דברים משתמעים מהדברים שפורסמו. החל מהתוכן של הסרטון וכלה בהכרזת העצמאות האמריקנית. התוכן של התמונה שנחשף היום וכן השיטה בה נעשתה ההצפנה [לפי חוברת ביל]

 

עד כאן להיום, אני מניח. הסרטון נתן המון חומר למחשבה.

 

 

נכתב על ידי אשף הסודות גמביט , 19/10/2012 16:46   בקטגוריות Assassin's Creed, Assassin's Creed Initiates  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אשף הסודות גמביט ב-21/10/2012 00:09
 



המרגלת הכפולה הכי טובה שיכולה להיות


אחרי 'מותה' של לוסי בעשרה באוקטובר, היינו מצפים לראות התפתחות רגילה ביחס למה שסופק לנו מהכותר האחרון שיצא לפני שנה - ACR.

הרבv תפניות חלו בסיפורה של לוסי ועדיין - עם כל מידע שנוסף, שאלות אחרות צצות על המידע הזה ומתעוררות ומעוררות את החשיבה: האם כל מה שחשבנו היה שגוי?


אז הפרויקט AC:I חשף בימים האחרונים מספר ארועים אשר כל אחד בתורו רומז על לוסי ועל האפשרות שהיא לא מה שחשבנו שהיא:


דניאל מאבד את העשתונות:

תיעוד שיחה בין דניאל לד"ר סאנג (דמויות מ-The Chain) מעיד על כך שהידיעה כי החפרפרת של ד"ר וידיק מתה ופרויקט סירן (סירנה בעברית) הלך לאבדון - בנוסף לכך שדזמונד נעלם מטווח הראיה של אבסטרגו. ניתן לשים לב כי דניאל מתחרפן מהידיעה וד"ר סאנג, המטפלת שלו עוד מהגעתו החוזרת לאבסטרגו פילדלפיה בשנת 2000 (מתוך עלילת The Fall) ממהרת לומר לו להישאר במקומו עד שהיא תגיע אליו לטפלו.

מעבר לזה שבתקרית הזו אפשר להבחין בקטבים באישיותו של דניאל ואיך ברגע אחד הוא בסדר וברגע האחר הוא מחורפן מעל לכל הראש, ניתן לראות את הרגישות שלו למקרה ולהתייחסות שלו לפרוייקט. 

האם יש קשר בין דניאל ללוסי? האם הם הכירו זה את זה לפני זה? מהם הקשרים ששררו בין השניים ואיך כל זה ייראה ב-AC3? נקודת התייחסות ראשונה.


ההלוויה של לוסי:

לוסי נקברת בחלקת קבר בעיר מורין בפרברי רומא. מהשיחות החיצוניות ב-ACR אפשר לשלול את רבקה, את דזמונד ואת ווילאם כאנשים שהיו נוכחים בעת הקבורה. אם כן, נשארנו עם שון, אך אני מעלה רעיון אחר: האם זה דניאל? ד"ר וידיק? לוסי עצמה?




[מעמד הקבורה של לוסי]


על המצבה ישנו כיתוב בלטינית מתוך שירה מאת אליזבת' ג'יין וסטון (1581-1612). השיר נקרא "פארטינקה/Parthenica" והתרגום לאנגלית הוא:


Kindly forgive the fault

of my boldness, William:

and interpet gently

what a sincere mind has offered


בתרגום חופשי לעברית, ניתן לראות כאן התנצלות כנה מהדובר/ת לאדם העונה לשם 'וויליאם'. הדוברת מקווה שבאדיבותו של ה'נפגע' הוא יקבל את ההתנצלות הכנה על עזות המצח של ה'פוגעת'. היא מקווה שהוא יבין כהלכה את נימת הסליחה מאחר שזה כל מה של-שכלה הכנה יש להציע.


כמה נקודות התייחסות לשיר:

1) השם 'וויליאם' לא מופיע באופן גלוי על המצבה.

2) האדם שעומד מעל למצבה כנראה הבין מה שכתוב ועל כן - האדם חייב להבין לטינית.

3) הכיתוב שעל המצבה בא ממקום אישי וכואב ועל כן - אפשר להבין כי: (a) זוהי הייתה צוואתה האחרונה של לוסי - שהכיתוב על המצבה יהיה כך, מה שמעיד על החרטה שאכלה אותה ועל כך שוויליאם לא ידע דבר על החתרנות שלה (b) הכיתוב ניתן בידי אדם שאינו לוסי, כלומר: הוא חייב היה לדעת מה קרה עם לוסי ו-וויליאם, על העבודה הכפולה הן במסדר המתנקשים והן במסדר הטמפלרים והוא חייב היה להגיע למידת הזדהות כלשהי על מנת לרשום כזה מסר עוצמתי.

4) כותבת השיר, אליזבת', הינה אחת מהדמויות שאפשר לחיות את חייה מחדש ב"פרויקט המורשת/Project Legacy". הפרויקט הזה נחשף באמצעות פעולותיהם של קבוצת האקרים-מתנקשים ששמם ארודיטו/Erudito - משחק אותיות על השם Auditore. 


נקודות נוספות לגבי התמונה עצמה, המיקום שלה ומיקומה ברצף הזמן:

*האדם שעומד מעל הקבר לא חייב להיות בהכרח שון (מה שמסתמן מהשיחות החיצוניות ב-ACR) - יש סיכוי שזהו דניאל (בהסתמך על ההשתגעות הספונטנית שתקפה אותו יום קודם לכן), שזה ד"ר וידיק (שהרי השם 'וויליאם .מ.' הוא שם הקוד שלו בתכתובות המייל בינו לבין לוסי ואזכור השם 'וויליאם' על המצבה יכול להיות מופנה אליו בכלל, מה שיכול לסמן בגידה של לוסי באבסטרגו לטובת המתנקשים) או שזו לוסי עצמה (המוות שלה היה כנראה אחיזת עיניים או שהיא הצליחה לחזור לחיים באמצעות 'חפץ עדן/PoE' מסוים [כמו 'הענח/Ankh' המתואר בקומיקס הצרפתי 'אקווילוס'. צורת ההירוגליף הזה פירושו 'חיי נצח' וכוחו, לפי זיכיון AC, הינו תחיית המתים {חשוב לציין שהקומיקס הצרפתי אינו חלק מרצף העלילה השגרתי של הזיכיון, אלא סוג של אתנחתא, אך החפצים המתוארים בו קיימים גם בעולם הרגיל של AC}]).

*המיקום בו היא נקברה נקרא 'מורין'. השם מורין הופיע כבר פעם אחת במהלך עלילת AC כאשר לוסי מתעניינת לגורל חברה, אשר מתה בנסיבות מיסתוריות 5 שנים טרם עלילת AC המודרני - השם הזה הינו שם משפחתה של החברה עם נסיבות המוות המוזרות והסודיות.

*הקבורה נעשית לפני שיחת הטלפון של שון לרבקה, מה ששולל לחלוטין את התאפשרות נוכחותם של רבקה, של וויליאם או של דזמונד מאחר והם נמצאים כבר בשדה התעופה, מחכים לג'ט הפרטי שיטיס אותם מפירנצה לטורין שבסטייט ניו-יורק.

*האדם שעומד מעל הקבר מחזיק ורד - מה שמעיד על קירבתו היחסית ללוסי. בנוסף, ניתן לשים לב לחפץ הזוהר בצבע כחול הנמצא ביד שמאל שלו - אפשרות ל-PoE (החפץ קטן מידי,לכן אפשר לשלול 'תפוח עדן/AoE'. הענח'/Ankh עדיין נלקחת בחשבון).


2 נקודות נוספות שחשבתי עליהן אך עדיין לא הצלחתי לבסס אותן כראוי הן:

1) המוות של לוסי מתרחש במשחק ACB. בכותר הזה ישנה קפיצה בין ההווה לעבר. בהווה ישנו את הסיפור של החבורה שסיפורם מגיע לקיצו עם מותה של לוסי - 'חפרפרת' פוטנציאלית בשורותיהם של הטמפלרים (פוטנציאלית - בהתאם לנקודת הזמן ולמידע שנחשף) ובעבר יש את הסיפור של אציו. הסיפור של אציו מלווה עם קו עלילה בו לוקחים חלק ניקולו מקיאוולי וגילברטו/לה וולפה/La Volpe. לה וולפה חושד במקיאוולי כי הוא החפרפרת שהביאה לנפילתה של מונטריג'יוני וכן לדליפת מידע מהמסדר לטמפלרים-בורג'יה. לבסוף, התברר כי על אף שמקיאוולי סיפק ל-לה וולפה את כל הסיבות לחשוד, התברר כי הוא אינו מרגל וזו הייתה רק טעות משוועת מצידו (של גילברטו). אפשר לראות בשני המקרים הקבלה - לא כל מה שנראה כמו ריגול הוא בהכרח כך (כמו שבמהלך ACB לשחקנים, דרך דזמונד, יש גישה לתכתובות המייל ושם מסופק מידע מפליל אודות לוסי כחפרפרת של אבטסרגו). מי יודע, אולי לוסי היא המרגלת הכפולה הכי טובה שיכולה להיות.

2) במהלך ACB, ניתן להבחין באחת מתכתובות המייל שמקבל דזמונד בסיסמאות הגישה לתכתובות המיילים של השאר (שון, רבקה, לוסי). לאחר הצלבת הסיסמאות לאנשים הפוטנציאלים, נשארת סיסמה אחת שבהכרח שייכת ללוסי - Juno57. מה פשר הסיסמה הזו? נגלה כנראה בהמשך AC:I או ב-AC3.



[המייל מארודיטו לדזמונד על הסיסמאות]

 


 

בנושא אחר, שמתם לב לאתר שעלה לאחרונה באתר הרשמי של AC? האתר נקרא Hacked History. כל 3 ימים מובאת תמונה בעלת חשיבות היסטורית למלחמת העצמאות האמריקנית והמטרה היא למצוא משהו שאינו כשורה בו (כמו 'תפוח של עדן/AoE' או דגל של אבסטרגו המתנוסס על תורן ספינה). כל גילוי של חפץ שכזה מוביל להוספת פיקסל נוסף לתמונה מקודדת אשר לאט-לאט מפוענחת. 

אז זהו - שאנשים הצליחו לגלות את תוכן התמונה! הדמות שנמצאת בתמונה לא זוהתה עדיין אך המיקום ידוע בהחלט :)



[תרשים זרימה המקשר בין הסרטון, תגובה אקראית והתמונה החצי מפוענחת]


לפני כמה ימים העלתי לבלוג כאן פוסט הנוגע לסרטון ששודר במהלך תשדירי פרסומת. מסתבר שהפרסומת הזו שודרה במהלך שידורי הUFC 153 בברזיל. חיפוש קצר של המקום בו מתרחש האירוע הספורטיבי הזה מניב את המקום HSBC ארנה בריו דה ז'נרו. 



[ה-HSBC ארנה]


ניתן לשים לב לדימון היותר-מידי-רב בין התמונה החצי מפוענחת לבין התמונה של המקום במציאות. מה הקשר בין אולם הספורט הזה לבין עלילת AC? נגלה בעוד יומיים, כשהמשימה השלישית תצא והתמונה תפוענח לחלוטין. 

 

 

אילוסטרציה של המראה של התמונה (לא התמונה עצמה, רק השלמת הקידוד):



 

אני מהמר על משימת בונוס אקסלוסיבית לברזילאים שהולכים לקנות את המשחק ;)

יחי יוטיוב? XD

 


יום מלא בחידות בעולם ה-AC! קול



נכתב על ידי אשף הסודות גמביט , 15/10/2012 23:29   בקטגוריות Assassin's Creed, Assassin's Creed Initiates  
הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



העשרה באוקטובר אלפיים ושתיים-עשרה


התאריך הזה מסמל רבות מבחינת זיכיון המשחקים Assassin's Creed.

מאז בא לסיומו הכותר בסדרת המשחקים ACB, התאריך 10/10/12 מציין ציון דרך במשחק הזה.

AC:I הכניס את המקצה השישי והאחרון לעכשיו: הקולוסיאום



 

האתר הגיע היום לשיא כאשר עדכן 9 אירועים ב-9 שעות, החל מתחילת היום (00:00/12:00AM) ועד לתשע בבוקר.


אעבור עכשיו אחד-אחד על האירועים ואפרט בהתאם למידת החדשנות שלהם+2 אירועים מקדימים המבהירים בצורה מובהקת את החשדנות ונתנו להם משנה תוקף:


1. הודעה קולית:

לוסי, שעד עכשיו היה ידוע בחשדנות יתרה כי היא טמפלרית שעבדה למען אבסטרגו במסווה של מתנקשת, השאירה הודעה קולית לד"ר וידיק מ-AC1 לפיה היא דואגת לשפיות של דזמונד (בתואנה כי היא לא רוצה עוד מקרה כמו של 'סובייקט ניסוי מס' 16/Subject 16'). ההודעה לא נעשתה דרך רשת ביטחון ועל כן היה ניתן להיווכח להודעה עצמה. פסילה ראשונה.


2. אישור הודעה מאת "וויליאם .מ." ללוסי - ההוכחה הניצחת:




הודעת מייל זו הגיעה מאדם המכונה "וויליאם .מ.". בטעות אפשר לחשוב שמדובר באותו וויליאם שמדבר עם שון ומעביר לו דו"ח מצב אודות חבורות מתנקשים הפזורות מסביב לגלובוס, אבל זהו - שלא. ההודעה הזו מצטרפת למספר הודעות נוספות שפורסמו בעבר לפיהן התגלתה סתירה פנימית בין תוכן ההודעה למצב הקיים ולחלופין - הוויליאם "האמיתי" רשם דברים בתכתובת המייל המעידים כי הוא האמיתי מבין השניים, בכל אופן. 

ההודעה הזו היא ההוכחה הניצחת כי לוסי מתקשרת עם ד"ר וידיק מאבסטרגו מאחר והיא באה בעקבותיה של ההודעה הקולית - קשר בלתי מעורער המוכיח אחת ולתמיד כי לוסי היא אכן טמפלרית והיא מסרה מידע, שתלה רמזים, סייעה בסתר לטמפלרים במסווה של מתנקשת העוזרת לדזמונד ולשאר המתנקשים. פסילה שנייה.


3. תגלית:

הגילוי על מיקום AoE של אציו (תפוח מס' 6) בקולוסיאום. חריטות הדם בכניסה ל'היכל המתנקשים/sancturary' מעידות על סיסמת הכניסה - 72.

(מס' השמות של האל על פי הפרשנות המקובלת לפי ספר שמות, פרק י"ד, פס' 19-21; המשולש הפיתגוריאני ששיבוץ אותיות שמו של האל בתוכו מעניקים את המספר 72 בחיבור גימטריה; הבנייה המודרנית בקולוסיאום החלה בשנת 72 לספירה).


4. עדכון לוויליאם .מ. האמיתי:





orchard=בוסתן>>> אותרה הכספת.

Villa>>>וילת אודיטורה.

white rabbit>>>כנראה אזכור מ"אליס בארץ הפלאות". אליס איבדה את "הארנב הלבן" והתחילה לעקוב אחריו ומשם התחיל מסעה דרך המחילה אל ארץ הפלאות. סביר להניח שזו אנדוקטה צינית של שון שהם מתחילים את המרדף אל "ארץ מלאה בניסים ונפלאות" - בעיקר פלאות.

Eternak City=העיר הניצחית>>>רומא היא הרי העיר הניצחית - כ"כ הרבה חורבנות עברו מעליה והיא נשארה עומדת על תילה.


תוכן ההודעה מלא בשמות הקוד הללו בכדי לא לבלוט יתר-על-המידה מעל לרדאר של אבסטרגו. ההודעה ממוענת משון "ציני-בריטי-היסטוריון" האסטינג לוויליאם מיילס "האמיתי".


5. הקולוסיאום/IL COLOSSEO:

החבורה הגיעה לקולוסיאום. דזמונד מתחיל את הדרך בנפרד מהחבורה כשהוא מטייל מתחת לשרידי הקולוסיאום. שאר החבורה מחפשת את הדרך האלטרניטיבית. במהלך ההליכה במסלול, אפשר לשמוע שיחה המתנהלת בין לוסי לדזמונד אודות התאריך ועל הפרש הימים בינו לבין תאריך שיגור "העין-הכל-יכולה" של אבסטרגו ב-21.12.12 הידוע.




 

 

6. ההליכה בתלם גבעת הקפיטולין:

דזמונד מגיע לשביל המוליך אל מקדשה העתיק של ג'ונו ואל הכספת תחת הקולוסיאום.




7. הכניסה אל הדרך המובילה אל הכספת עוברת דרך סנטה מריה אין ארצ'לי:

החבורה מתאחדת בשנית לאחר שדזמונד סיים את ההליכה בתחת הקולוסיאום והשאר הגיעו אל שער הכניסה של הכנסיה.


8. מקדשה של ג'ונו:

לאחר שדזמונד מצליח להפעיל את פיר הכניסה המוביל אל המקדש, החבורה מגיעה אל שער הכניסה ומשתמשת בקוד הורבאלי אותו הם גילו שעות אחדות טרם לכן.

 



9. מותה של לוסי:

לאחר שדזמונד מפעיל את 'התפוח של אציו/התפוח השישי/Aoe No. 6', הוא נשלט ע"י ג'ונו אשר מוצאת לנכון להרוג את לוסי - גם מפני שהיא בגדה בדרכים של העולם ושירתה את אבסטרגו ומנעה מדזמונד בפרט ומהעולם ככלל להגיע ליעודו וגם מפני שהיה נדרש אירוע טראומטי אשר יכניס אותו לשוק ואחרי זה לקומה למען העברת המסר בשנת 1511 דרך 'התפוח של אלטאיר/AoE No, 1' ודרך המגשר הרוחני אציו. פסילה שלישית.

 



10. הזעקת וויליאם לאיזור האירוע:

האירוע המקשר בין ACB להרחבה "היעלמותו של לאונרדו דה וינצ'י" מתחיל כאן כאשר דזמונד מוכנס לאנימוס בכדי להגדיל את סיכויו לשרוד. סביר להניח שאחרי זמן מה דזמונד מתחיל לחיות מחדש את הזיכרון אודות ההיעלמות בטווח השנים של אציו ולאחר מכן - החבורה, עתה בראשותו של וויליאם מיילס, יידעו לאן להגיע. 





11. האירוע הפותח את ACR - הכותר ACR מתחיל!

ברקע ההקלטה ניתן לשמוע את רבקה מתחילה להגדיר את האנימוס כך שיוכל לעזור כמה שיותר לדזמונד בניסיון השיקום שלו באותה העת שהוא בקומה. האנימוס הוא הסיכוי היחיד שלו לשרוד!


 


והינה הסתיים לו העדכון הכי גדול - ומצופה - ברצף העלילה של זיכיון AC. 

הולכות להיות התפתחויות מעניינות באתר מעתה ועד ל-30 באוקטובר - כל האירועים שייקרו לא תועדו ברובם ב-ACR, ככה שהכל BRAND NEW! :D



נכתב על ידי אשף הסודות גמביט , 10/10/2012 20:56   בקטגוריות Assassin's Creed Initiates, Assassin's Creed  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
Avatarכינוי:  אשף הסודות גמביט

בן: 30

Skype:  תבקשו, תקבלו :) 

תמונה




הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , פילוסופיית חיים , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאשף הסודות גמביט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אשף הסודות גמביט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)