לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חצילונט

הבלוג של טל אלול, כאן תוכלו למצוא מתכוני חצילים, מכל הצבעים, בכל השילובים, עם כל הטעמים ושל כל העדות. חצילים עם גבינות, חצילים עם בשר, סלטי חצילים, מנות עיקריות ועוד... כיד הדמיון. יש כאן גם קינוחים ועוגות מתוקים ונעימים, מתאימים לסיום כל ארוחה. בתיאבון!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2012    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2012

פשדיטת ירקות וגבינות


פשטידת ירקות טעימה, משביעה ומזינה




מרכיבים:

5 גזרים בינוניים

1 בטטה גדולה

1/2 דלורית

1 בצל גדול

1-2 קישואים קטנים

1/2 צרור כוסברה

1/4 צרור פטרוזיליה

1/4 צרור עלי נענע

3 גביעי שמנת חמוצה

1 גביע גבינה לבנה 5%

3 ביצים

150 גר' גבינת עמק מגוררת

150 גר' גבינה בולגרית או פטה מפוררת

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית פפריקה חריפה


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

משמנים תבנית בגודל 25x35 ס"מ.

קולפים את כל הירקות, שוטפים היטב ופורסים אותם בעזרת מעבד מזון לפרוסות דקות. מעבירים את פרוסות הירקות לקערה גדולה.

קוצצים דק את הכוסברה, פטרוזיליה ונענע ומוסיפים לירקות. מוסיפים את השמנת והגבינה, מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מוסיפים את הביצים, מערבבים היטב ויוצקים את התערובת לתבנית המשומנת.

אופים כ-45 דקות עד שהפשטידה מתחילה להשחים. מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינות המגוררות למעלה ומכניסים לתנור לעוד כ-20 דקות עד שהגבינות מתחילות לבעבע.

מצננים מעט, מפזרים מעט עלי נענע קצוצים למעלה ומגישים חם.

נכתב על ידי חצילונט , 1/10/2012 13:12   בקטגוריות קל להכנה, צמחוני, מאפים, חלבי  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




Avatarכינוי:  חצילונט




קוראים אותי
11,209
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לחצילונט אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על חצילונט ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)