כל העולם מתחמם ובעיר שלנו ברקים ורעמים, סופות וגשם...
לפני יומיים התחיל הקו הגשום ומאז לא עוזב.
הייתי עסוקה בזמן האחרון, החברה האיטלקיה שלי באה איתי להתנדבות ודווקא התלהבה ואז הלכנו יחד ל"שעת שיחה" בגרמנית ואפילו קבענו עם חברה להפגש ולדבר.
אז אחרי שנפגשנו לקפה של הבוקר זזנו לכיוון המקום ובאמצע הדרך התחלתי לזייף שלא בא לי...
היא לא חשבה יותר מדי והציעה לי ללכת לשופינג! נו מי אני שאוותר? ככה נראה כל התואר השני שלי חחח
בערב של אותו יום גם נפגשנו עם בעלה ועוד חברה לשבת במקום הכי היפסטרי בעיר שזה מין קומפלקס עם מלא אוכל שונה ומשונה ומוזיקה חיה, באותו ערב המוזיקה לא הייתה משהו אבל איזו גברתי גרמניה שממש עצבנה אותי ממש הכריחה אותנו לתרום משהו שגרם לי להתמרמר כל הערב חחח
אתמול הוזמנו לעל האש לחברה שלי שהיא חצי איטלקיה וחצי גרמניה כי חבר שלה מצא עבודה בצרפת אז הם עוזבים
שזה נורא מבאס כי ממש התחברנו אתם.
אז את כל היום הדי מגעיל אתמול ביליתי בלנקות, ללכת לסופר ולבשל לקראת הערב.
התנדבתי לעשות סלט וקינוח.
כיוון שממש לידנו פתחו חנות איראנית שבה אפשר לקנות צרורות של כוסברה, מנטה ושאר ירוקים שמתי פעמי לשם ולא התאכזבתי.
הכנתי סלט גדול והתחלתי לעבוד על הקינוח.
מצאתי מתכון מהיר של פררו רושה ביתי וקיוויתי לטוב, המתכון ממש פשוט ומתאים לעשות גם עם ילדים.
מה שכן הייתי צריכה להתאים כמויות והם יצאו פחות אסטטיים ממה שקיוויתי.
בכל מקרה במהלך הערב ניגשו אלי כמה וכמה אנשים וממש נישקו לי את הידיים ואמרו כמה זה מדהים ומעולה!
אין על מתכונים מהירים חחח
לטעמי יצא קצת מתוק מדי אבל מי אני שאתווכח עם 20 איש שמהללים אותי בקולי קולות ואומרים
ל M כמה בר מזל הוא חחח
בכלל הייתה חבורה ממש איכותית אתמול וממש נהנתי, חבל שלא יצא להכיר אותםפ קודם ולהשתלב בחבורה שלהם, זה יכל להיות מאוד כייף.
ועכשיו, למתכון:
פררו רושה ביתי: http://www.foodisgood.co.il/recipe/home-made-%E2%80%8B%E2%80%8Bferrero-rocher/
בעיקרון אין פה בכלל עבודה, מרסקים וופלים, מערבבים פנימה נוטלה, מכינים כדורים, מכניסים למקרר, מכסים בשוקולד ושוב מקרר, זהו!
הדגשים שלי: אני קניתי 400 גרם וופלים ושמתי 4-5 כפות נוטלה (בניגוד לכתוב במתכון).
לאחר מכן הכנסתי לאיזה 20 ד' במקרר בזמן שהמסתי את השוקולד וקיררתי אותו טיפונת
הקטע הטריקי לדעתי הוא לטבול אותם כדי שישמרו על הצורה מה שלא יצא לי אבל אפשר למשל לשים כדור
בכף מרק ולשפוך עליו מעל שוקולד ככה זה גם פחות מלכלך.
אפשר גם לשים בקערה קטנה את האגוזים, לזרוק פנימה את הכדור שמעליו יש שוקולד ולשקשק.
לאחר מכן לדעתי עדיף לשים במקרר מאשר לקרר בטמפ' חדר.
האמת שפעם הבאה אם אעשה את זה נראה לי אשתמש במתכון הזה: http://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4790649,00.html
כי הוא נראה לי פחות מתוק או שאפשר לעשות חצי חצי, חצי עם וופל וחצי עם קורנפלקס (אני מאוד אוהבת קורנפלקס!)
