למה גברים מתבגרים כלכך לאט? למה גברים לא יכולים להיות ישירים? למה גברים לא יודעים להציע לבחורה לצאת לדייט רק שניהם במקום שקט ומיוחד? למה זה תמיד חייב להיות מפגש המוני ו"מיקרי" בלי פרטיות? למה גברים לא יודעים להתעניין מקוונות אמיתיות של עניין? למה גברים חושבים רק על סקס?!?!
טוב נו, לא כולם, אבל אתה אחד מהרוב האלה
נ, באמא שלך, תפסיק להיות ילד קטן
אתה אומר שאני הבעייתית, כי נמאס לי לצאת לברים עם ה"חברות" שלי, אבל זה אתה הבעייתי פה. מה לעשות אני לא כמו כולן ואני דורשת שנשב ונדבר ונכיר מעבר למה שהכרנו עד היום- בברים כשאנחנו שיכורים מפגרים.
מה כואב לך להרים טלפון, להתעניין בשלומי ולהציע לי לשבת באיזה בר *רגוע* או על החוף או משהו כזה נחמד?
אתה באמת מעניין אותי, באמת! ואתה יודע את זה! אבל אני לא מתכוונת להתפשר בדרישות שלי
אולי אני לא מספיק מעניינת אותך. או שאני פשוט אחת מכמה בנות שאתה מעוניין בהן כרגע. או שזה בגלל שאני שמנה (סתם נו, תרגעו)
תדבר איתי כשתתבגר
או כשאני אתבגר?
אני לגמרי חייבת להתבגר.
אכלתי המון סושי משמין עם רוטב משמין עוד יותר. מרגישה שעליתי 3 קילו לפחות. בא לי לקחת כדור אבל אני מפחדת שהוא יגרום לי להתקע בבית בלילה אז אני אוותר. מסתבר שאלכוהול חזק מהכל
שישי מעניין שיהיה