מצב רוח: עייפה 
מוזיקה: Katy Rose - I Like
אתמול נסעתי לתל אביב כדי לפגוש שם כמה חברים. התעקשתי שהרגל שלי כבר מספיק בסדר בשביל לשים נעלי עקב, למרות שקצת כאב ללכת על זה.
אחרי כמה שעות שהכל הלך בסדר, נתקעתי בבור קטן ועקמתי את אותה הרגל, בדיוק באותו מקום.
בהתחלה חשבתי שזה שוב נקע, אבל הסתבר שרק מתחתי את השריר או משהו. למזלי אחד מהם התנדב במד"א אז הוא עזר לי קצת.
אז הקרסול שלי שוב התנפח ושוב חזרתי לצלוע כמו מטומטמת.
אבל מה, לפחות גיליתי את הכישרון הזה שיש לי. מי עוד מסוגל לעשות דבר כזה?
לפני חודשיים בערך התקשרו אלי מאורנג'. הם אמרו שהם הולכים לעשות בקרוב ניסוי לדגם חדש של פלאפון שנקרא הדור השלישי. יש בזה שיחות וידאו, טקסט וידאו, הודעות קוליות, הורדות mp3, מצלמה ועוד מלא דברים שווים. הם שאלו אותי אם הייתי מעוניינת להשתתף בניסוי - שזה אומר, אם אני אבחר, אני אקבל את המכשיר הזה לתקופה מסויימת ואני פשוט צריכה להשתמש בו כמה שיותר ולנסות את האופציות החדשות ואז לדווח איך זה וכל מיני דברים כאלה. הקטע הוא, שכל השיחות, הטקסטים, המשחקים, וכל שאר הדברים שם - בחינם!
כמובן שאמרתי שאני מעוניינת והם אמרו שאם אני אבחר הם יודיעו לי.
ביום שלישי התקשרו שוב ואמרו שנבחרתי להשתתף בניסוי הזה. הבאסה היחידה בכל העניין היא שאם אני מאבדת את הפלאפון או אם גונבים לי אותו, אני צריכה לשלם להם 990 שקל. נקווה שזה לא יקרה.
הפלאפון נראה ככה, למי שמעוניין לראות. אני מקבלת אותו היום.
