היום היה יומי האחרון בגן חובה עם הילדים שעלו מהגנון.
מדהים היה לראות אותם במהלך השבוע,
חלקם מתייפחים ומתגעגעים פחות ופחות מיום ליום, וחלקם כבר שוחים עם הזרם מהרגע הראשון.
הצוות בגן פשוט מדהים ונהניתי איתם מכל רגע,
אין לתאר כמה חשיבות יש לצוות שמתפקד היטב ומכבד את חבריו,
עובד במקצועיות וביעילות והכי חשוב, בעיניי לפחות, יודע לקחת דברים בפרופורציות.
כוונתי היא שכשאר אנחנו מעירות אחת לשניה אף אחת לא רואה את הדברים בצורה פוגענית או מתנשאת,
כולן מבינות שבעיניי כל אחת מוצבת קודם כל טובת הילדים, ושכל הערה מגיעה ממקום ללא אגו אלא בלבד ממקום של רצון לעזור ולשפר.
ביום ראשון אני מתחילה לעבוד בפעוטון, עם ילדים בני שנה וצוות קבוע של שתי מטפלות נוספות מלבדי.
אין ספק שזה קצת מלחיץ, להיות האחרונה שמצטרפת לצוות, אחרי שכבר התחילה השנה,
אבל אני חייבת לציין שההורים בהחלט מאוד מפרגנים, וגם הצוות החדש שבו שתי מטפלות ותיקות ממני בהרבה במקצוע.
ולמשהו קצת יותר מעצבן-
ביום רביעי ערב חג ראש השנה- עובדים חצי יום כמו ביום שישי,
ובחמישי ושישי לא עובדים מאחר וזה חג.
אני ביקשתי לקבל חופש ביום שלישי, לפני החג, אבל..
מאחר וימיי החג מגיעים לעובדות החינוך בתשלום,
מה שרוב מערכות החינוך הפרטיות עושות בשבועות שכאלה, זה לאלץ את העובדות לא לקחת יום חופש נוסף,
ולרשום את היום הפנוי שלהם כאחד מימיי החג. כך, בעצם, חוסכים תשלום על יום עבודה שלם.
אז נכון לעכשיו, רכזת החינוך לא מוכנה לתת לי חופש ביום שלישי.
אני לא בטוחה שהיא יודעת שאני יודעת בנוגע לתשלום על ימיי החג..
מה שבטוח, אני לא מתכוונת לוותר כלכך בקלות.
היום היינו אמורים לחגוג לאחותי יומולדת,
אז ביליתי כמה שעות במהלך השבוע בהכנת קינוח מיוחד שהיא ביקשה.
קינוח אישי- ציפוי שוקולד לבן עם פקאנים מקורמלים בקפה וחמאה, מוס חלבה עם חתיכות חלבה, ובסיס ספוג וניל עם סירופ קפה וחמאה.

השכבה בתחתית היא שוקולד לבן מומס מעורבב עם פקאנים מקורמלים בקפה

שכבה ראשונה של מוס חלבה

שכבה דקה של פקאנים מקורמלים בקפה בין שכבות המוס

שכבה נוספת של מוס חלבה, כמעט עד סוף התבנית

שכבה אחרונה- ספוג וניל קרוץ לעיגולים בעזרת רינג

הרטבת הספוג בסירופ קפה וחמאה
בסופו של דבר אחותי סגרה שבת בשל המצב הבטחוני שקצת נמאס לשמוע עליו,
אך ברגע שהיא תגיע הביתה ונוציא את העוגות, מבטיחה לדאוג לתמונות של התוצר הסופי ;)
סופשבוע נעים!
ג'ואי.