הנושא החם השבוע מאוד רלוונטי בשבילי אז החלטתי לכתוב עליו קצת.
באוקטובר אני עוברת לגור עם החבר.
כבר עכשיו התחלנו לחפש קצת דירות שיתאימו לנו. משהו פה באיזור, 2-3 חדרים, גג 3,200 ש"ח. עד כה מתקדם בסדר, ומצאנו כבר 2 אופציות רלוונטיות שנבדוק בשבוע הבא.
זו תהיה הפעם הראשונה שאני אשכרה יוצאת מהבית של ההורים ומכלכלת משהו כל כך גדול באופן עצמאי.
בהתחלה החבר הציע תחילה שאני פשוט אעבור לגור בדירה שהוא כבר גר בה, לאחר שהשותף שלו יעזוב גם הוא באוקטובר, ואני לא הסכמתי כי:
1. הוא גר בדירת מרתף, מה שאומר שאין שם קליטה, אור שמש, והמקום קצת מזכיר את הביוב של צבי הנינג'ה.
2. מטונף שם. הוא והשותף שלו גרים של כבר שנתיים והם לא ממש ניקו באופן יסודי את הדירה הזו לאורך השנתיים. בהתחלה הם יותר השקיעו, אבל לאחרונה ממש לא. כדי להסביר כמה מטונף שם, אשתמש במקרה שקרה ממש לאחרונה - היה ג'וק שמת להם בדירה. במקום דיי בולט. והם החליטו לנקות את הגופה שלו מהרצפה רק אחרי 3 שבועות. אם תהיתם מה קורה לג'וק מת אחרי 3 שבועות- הוא מתחיל להתכלות. בחיי.
3. יש שם מין ריח מוזר שיש לדירות סטודנטים של בנים.
חוץ מזה, אני לא יכולה לחכות עד שאני אעבור דירה, מכמה סיבות:
1. לא לגור יותר עם המשפחה הפסיכופטית שלי!
2. לגור עם החבר המדהים שלי!
3. להיות עצמאית לגמרי!
4. להחליט איזה אוכל נכנס למקרר שלי!
5. לעצב את הדירה איך שאני רוצה!!!! (יש לי אובססיה לחנות איקאה ואני לא יכולה לחכות ליום בו אני אוכל להיכנס לחנות הזאת ולבחור לנו ספה לבית החדש.)

בקיצור הולך להיות כיף.
אני גם ממש לא מפחדת או חוששת לגור עם החבר. זה צעד שמרגיש לשנינו טבעי אחרי כל כך הרבה זמן ביחד (7 שנים אוטוטו), ושנינו מדברים על כמה מגניב הולך להיות לנו.
ללכת לישון ביחד ולהתעורר כל בוקר ביחד ולבשל ביחד ולראות טלוויזיה ביחד ואפילו כשכל אחד יתעסק בדברים שלו, נגיד שיעורי בית, זה עדיין יהיה ביחד.
זו לא תהיה סתם "הדירה שבה אנחנו גרים", זה יהיה "הביתה שלנו".
איזה זוג חמוד ודביק אנחנו 3>
וזה רק עוד חודש וחצי.
תקופה של התחלות חדשות ומבורכות :)