לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי:  The Optimist

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2013    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2013

Times like these


רציתי לפרסם את הפוסט הזה עוד אתמול אך לא היה לי זמן כ"כ לכתוב, אז הנה הוא מתפרסם כעת. קראתי את הפוסט הקודם ואת הפוסט שלפניו מספר פעמים ובאמת יצאתי מה שנקרא 'ילדת כאפות',וזה היה נראה כאילו היא מאוהבת באיזה ילד באופן שטותי למדי, אז באמת הופתעתי מעצמי כשקראתי את הפוסטים שוב ושוב. אז האמת שאין לי רגשות עזים כ"כ כלפי אותו אחד, ואולי היו לי אך רק בסוף השבוע האחרון, ולא אכפת לי כ"כ ממה שיקרה הלאה, יצא לנו לדבר הרבה היום ואתמול והוא נחמד ומקסים לגמרי, אז לא משנה מה יהיה, לי טוב עם זה.

השבוע הולך ממש מעולה, עובר מהר וגם קרו המון אירועים משמחים עבורי. ביניהם, קיבלנו ציונים של שני מבחנים והציונים ממש בשמיים ואני נורא מרוצה מהם. ובנוסף, גם יצא לי לדבר עם כמה ילדים שלא יצא לי לדבר איתם בעבר, והם ממש נחמדים. יש לי תחושה שעוד תתפתח שם חברות נפלאה בקרוב כיוון שהם איתי באחת ההגברות ובכלל הם מקסימים כל אחד ואחד מהם, שלא לדבר על זה שהם מצחיקים לגמרי. היו לי שעתיים חופשיות היום והיינו ביחד ואחד מהם מצחיק במיוחד, שיפר לי לגמרי את המצברוח למרות שגם לא הייתי עצובה או משהו אבל הייתי צריכה את זה כנראה. בכלל, בשבוע-שבועיים האחרונים אני שמה לב שפתאום יש לי המון חברים שצצו משום מקום, ורק עכשיו התחלתי לשים לב לכך בכלל. תמיד היו לי חברים אבל השנה משהו השתנה והם 'התרבו' פתאום, וגם הם יחסית חברים קרובים וטובים שלי פתאום, אפילו בנות (לרוב אני נוטה להתחבר ישר עם בנים, בנות הן כמעט תמיד צבועות, שקרניות, חופרות ובכלל, בנות. אין לנו הרבה בנות נורמליות שאפשר להתחבר איתן בבית הספר, וגם אלו שכן, הן תמיד עסוקות או לא קל להתחבר איתן או שהן עם חברים אחרים שלא נעים להידחף אליהם), והם כמעט בכל פעם שרואים אותי אומרים לי שלום ומתחילים שיחה אפילו בלי שאגש אליהם קודם. קרה לי כבר מספר פעמים מתחילת השנה, שאנשים שאני מכירה ואני חושבת שהם לא מכירים אותי, כן מכירים אותי. אני מופתעת מכך כל פעם מחדש, במיוחד כשאלה אנשים שאפילו לא דיברתי איתם והם לא חברים של חברים שלי וכדומה.
בזמן האחרון לא יוצא לי לקרוא ספרים חדשים, לצערי, ויש לי מלא שהייתי רוצה להתחיל לקרוא. וגם אין לי כ"כ זמן לכתוב, ואני לא מדברת על כתיבה בבלוג (שגם זה אני עושה בדקות ספורות בין שיעורים לבין התכוננות למבחן כזה או אחר), אלא על כתיבה של איזה קטע קצר או סיפור. אולי אתחיל לעבוד על משהו בסוף השבוע הקרוב.
ולסיכום, אפשר להגיד שאני ממש שמחה ואפילו מאושרת. נקווה שזה יחזיק לאורך זמן, למרות שאני תמיד שמחה, פשוט יש רגעים, מקרים ודברים שלפעמים מעציבים או מאכזבים אותך ואז המצברוח שלך לא בשמיים, אבל בנתיים אני שמחה, שמחה שאני שמחה סבבי

אז בנימה שמחה ואופטימית זו (בזמן האחרון אני אומרת את זה הרבה) שיהיה המשך שבוע מקסים, שימשיך באותו אופן שבו שהוא התחיל ושיעבור מהר.
והנה שיר יפה שינעים את זמנכם, ועצה קטנה: תקשיבו למילים של השיר קול 




תודה לקוראים,
אנה. 

נכתב על ידי The Optimist , 14/10/2013 20:00  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



9,805
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , האופטימיים , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Optimist אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Optimist ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)