בזמן האחרון אני הרבה יותר מחפשת מספרים. אני מחפשת שמה שאני אוכל יהיה עם הרבה פחות קלוריות, שמה שאני אוכל לא יהיה משמין כל כך ובעיקר שהוא לא יהיה. אני משתדלת לא לאכול יותר מדי כי אין לי כוח לבדוק ולהרוס לעצמי בעתיד את כמות האוכלים שאני אוכלת, אז אני אוכלת מה שאני רוצה רק בכמות מאוד מאוד קטנה. אין לי כוח לעשות ספורט (תראו כמה ניגודים) אז אני פשוט יושבת כל היום ומתלוננת. אתמול הגעתי ממש לרגע שפשוט היה לי צורך מטורף בלהיות רזה יותר. בלפגוע בעצמי. אני 1.73 והולכת וגובהת (לצערי) המשקל שלי תקין והBMI שלי עומד בין 20.05 ל21.05. ובכל זאת, אני רוצה יותר.
אני רוצה לשקול בין 45 ל55, ש55 זה כבר תת משקל. אני רוצה שהBMI שלי יעמוד על 15 ואולי 16 או 17. אני רוצה להיות שלד. אני רוצה שאנשים יסתכלו עלי וישאלו 'למה היא כל כך רזה'. אני רוצה שזה יהיה כבר מסוכן.
אין לי מושג למה, אני לא מענישה אוכל, אני לא שונאת אוכל, אני גם לא אוהבת אוכל. אני רוצה להיות משהו שאני לא. אני רוצה ואני יודעת שאני לא אעשה את זה כי אני חכמה או טיפשה תלוי איך אתם מסתכלים על זה.
בלי קשר לכל זה, הארנב שלי מת היום ועבר עלי יום יחסית טוב. עבדתי באיזה משהו קטן ביומיים האחרונים והביאו לי על זה כסף ואני אעבוד בזה שוב בחופש הגדול. יש לי עוד שתי עבודות בחופש הגדול, ואני אעשה המון בייביסיטרים ודברים כאלה.
התחלתי את הפוסט הזה ב11 בבוקר ויצאתי מהבית 7 פעמים מאז וכרגע מפריעים לי הרבה אז אני אפסיק את הפוסט הזה לפני שהוא בכלל יאבד מהמשמעות שלא הייתה לו מההתחלה
ולנושא החם, הספר הכי טוב שקראתי השנה היה אשמת הכוכבים, אבל אני לא אתייחס אליו אני אתייחס דווקא לעורבני חקיין.
בכיתה ז, הייתה לי בעית עצבים נורא קשה והדבר שהכי הרגיע אותי היה לקרוא. קראתי במשך 4 ימים בערך (רק בבית ספר) את הספר הראשון ואתה ספר השני של משחקי הרעב. הם היו מדהימים. הם שינו את כל הנקודת מבט שלי לגבי הכל. ואז באתי להתחיל את השלישי ולא היה לי רצון אליו בכלל
הוא לא עניין אותי. קראתי את ה24 עמודים הראשונים והייתי תקועה בהם. אז הפסקתי
ובתחילת השנה בסביבות דצמבר בת דודה שלי הביאה לי את הספר ההוא.
אם חשבתי שהקודמים שינו אותי.... אין לי מילים לתאר מה זה עשה לי.. צמרמורות.. בכי.. כאב..
זה הספר הכי מדהים שקראתי. הוא מביא את התוצאה הסופית של הכל ובאמת שחוץ מאשמת הכוכבים לא הגעתי לרמה כזאת של רגש עם אף ספר.
אני ממליצה לכל מי שלא קרא אחד מהם או את הסדרה השלמה של משחקי הרעב. רוצו לקנות. אתם לא תצטערו על זה בכלל