לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פופאיי




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2014

אין לי כותרת


התאבדתי אתמול בלילה, בסביבות 2 וחצי - שלוש. זאתי אומרת שניסיתי להתאבד, אבל לא הצלחתי, אחרת לא הייתי כותב. אף-אחד לא יודע על זה. ניקיתי את כל כתמי הדם, והעלמתי את השאריות של הכדורים. הורדתי את המים באמבטיה, וקירצפתי אותה קצת עם סבון. בדמעות עשיתי את זה, כי חשבתי מה אבא היה מרגיש לו היה רואה את הכתמים האדומים.

בלעתי כדורים כדי שאהיה מספיק מסטול, וניסיתי לחתוך את העורקים בידיים. עשיתי את זה בתוך אמבטיה מלאה מים עם סכיני גילוח, אבל לא הצלחתי לפרק אותן מהפלסטיק, והחתכים יצאו מאוד שטוחים. ניסיתי להעמיק אותן עם סכין מפלסטיק, כי לא רציתי שישתמשו אחרי זה בסכינים אמיתיות שהיו בהן דם, וחפרתי והרחבתי את החתך. הדם זרם אל המים, והייתה לי סחרחורת קטנה, ופתאום נורא פחדתי והתחרטתי, דמיינתי את אבא מגיע למחרת, כלומר היום, ומוצא אותי... לא יכולתי לעשות לו את זה. אז מהר קשרתי סמרטוט סביב פרק היד וטיפלתי בחתך. עם פלסטרים ויוד. ואז ניסיתי להעלים את עקבות הפשע שניסיתי לעולל לעצמי. די הצלחתי, כי למחרת כשאבא בא והעיר אותי משינה, ראיתי אותו מסתכל מוזר בחדר האמבטיה, אבל לא אומר כלום. רק שאני אשתדל יותר לא להציף את הרצפה כשאני מתקלח...

עכשיו לקחתי את הכדור שלי, ואני לא יודע איך אצליח לא לספר את זה לפסיכיאטרית. היא כאילו קוראת מחשבות, או גורמת לזה שיספרו לה הכול. אני רק אבקש שלא תגלה. בעיקר לא לאבא ואימא. היחידה שיודעת זו סיוון. אני מספר לה הכול. 

נכתב על ידי גותהם , 21/11/2014 21:23  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של zixxie ב-21/11/2014 23:06
 



אינפקטד מאשרום


אני מאוד צריך לקנות סיגריות עכשיו כדי שיהיה לי מלא סרטן בגרון, ויצטרכו לחתוך לי את הגרון בשביל שלא יהיה לי סרטן בגרון, אבל אני אעדיף למות עם גרון שלם ולא חתוך, לא אכפת לי למות, העיקר שלא יחתכו לי את הגרון.

אני מאוד צריך לשמוע את השטויות ברדיו, כי אין לי משהו אחר לעשות, וגם אני מסריח כי לא התקלחתי מלא זמן, והגיע זמן להתקלח כי כשמתקלחים זוכים להרבה ניקיון, וניקיון זה טוב - אמרו לי כולם, כי הם יודעים שניקיון זה טוב.

כואב לי מאוד הגרון, כי מתחיל אצלי סרטן בגרון, והם יגידו שצריך לחתוך לי את הגרון, אבל אני לא אתן שיחתכו, כי את החתכים בי אני מעדיף לעשות בעצמי. אני חותך את עצמי כבר כמעט עשרים שנה.

יש לי בלוטה באחורה של הראש, כי השכל שלי מתנקז לשם, אבל אין לי גישה אליו, בגלל זה אני יותר חכם, אבל רק בתיאוריה, כי אין לי אפשרות להשתמש בשכל שלי. אבל אם ישחררו לי את השכל אני אהיה מבריק מאוד, אולי אפילו גאון בתחומים מסויימים. אבל הם לא רוצים שאהיה גאון, כי אני שונא אותם, ואני עלול להפעיל את השכל שלי נגדם. אז הם מעדיפים שאני אהיה ככה כזה לא כ"כ.

סיוון הייתה אצלי לפני כמעט שבועיים, והיא התפלאה כמה חתכים נוספו לי לזין. היא אמרה שעדיף שאני אחתוך את עצמי במקומות אחרים, כי היא אוהבת את הזין שלי ולא רוצה שהוא יפגע. היא שאלה אם לא יכאב לי כשנשכב. אמרתי ש-כן, אבל אני אוהב שכואב. היא הסתכלה עליי במבט מוזר וחייכה חיוך עקום. אני לא יודע מה היא חשבה. בסוף לא שכבנו.

אני בקושי אוכל בזמן האחרון. אימא אומרת שזה בגלל שיש לי כאבים בלב. אמרתי לה שזה לא בגלל זה, אלא בגלל שאני לא רעב. היא אמרה שזה לא יכול להיות. אבל אני באמת לא רעב. אני שותה הרבה אלכוהול ואוכל הרבה שוקולד ופיצוחים, אבל אני לא רעב. ויש לי יציאות קשות, אבל זה לא נורא. היא אומרת שזה בגלל הפיצוחים. אני אומר שזה בגלל השוקולד. אבל מה בכלל אני יודע, אני חושב שזה בגלל שאני מסטול, 

הפסיכיאטרית שלי נכנסה להיריון. זה קצת מוזר לי, כי היא מכוערת נורא, ומי ישכב איתה בכלל. אבל היא נכנסה להיריון, וזה מוזר, כי מישהו שכב איתה. ואני בכלל חשבתי שהיא לסבית כי יש לה שיער בבית השחי והיא נועלת סנדלים בקיץ. אולי זה רק האור שמשתקף מהחלון כשאני רואה אותה. אבל היא אומרת שזה הכדורים. 

אתמול בלילה נרדמתי עם טלוויזיה דלוקה, וחלמתי שאני לא נרדם אלא עוד רואה טלוויזיה. אבל בטלוויזיה היו דברים מוזרים שאני לא יכול לתאר במילים כי אין לי אוצר מילים הרבה. וכאילו ידעתי שאני חולם, אבל לא קמתי לכבות את הטלוויזיה. בסוף אימא כיבתה את הטלוויזיה, אבל כבר נרדמתי.

נכתב על ידי גותהם , 20/11/2014 17:28  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי:  גותהם

בן: 11

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

6,615
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , סיפורים , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לגותהם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על גותהם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)