בחודשים האחרונים קורים הרבה אירועים בעולם הבידור והמדיה הישראלית ובעולם. לשם כך וגם בגלל התקופה הקשה שאנחנו שרויים בה, קבלו סיכום קצרצר שיעניק לכם הפוגה מהזמנים הקשים לעבר ידיעות טראשיות ושטחיות, כי בתכלס- אנחנו מתים על זבל!
נתחיל מההישג הישראלי הגדול ביותר לסדרת טלוויזיה ששמה "כפולים". התוכנית עוד לא עלתה בארץ וכבר מייצרת כותרות בכל העולם. מידי שנה מתקיים בעיר קאן שבצרפת פסטיבל מיפ שעוסק במכירת פורמטים וסדרות למדינות שונות ע"י נבחרי זכייניות מכל קצוות העולם. והשנה "קשת אינטרנשיונל" עשו הסטוריה כאשר מכרו את הסדרה לחברת FOX ותשודר ב127 מדינות.
חוץ מצרפת ואמריקה הסדרה תשודר בשאר העולם בגרסא הישראלית.
(באנגלית- FALSE FLAG).
"כפולים" עוסקת ב5 אזרחים ישראלים המוצאים את עצמם לפתע במרכזה של פרשיית ריגול.
הם קמים בבוקר ומגלים, ללא הכנה מוקדמת ששמותיהם שורבבו לתוך מבצע חטיפה דרמתי המיוחס למוסד.
את הסדרה יצרו מריה פלדמן ועמית כהן והתוכניות צפויה לעלות בישראל ב- 29/10, ערוץ 2.
ונעבור לידיעה משמחת- אנריקה איגלסיאס חוזר להופעה שנייה בישראל!! החתיך הלטיני ובין זמרי הפופ הבולטים בעולם יפתח את עונת הופעות החורף בשלל הלהיטים שלו ויסגור את השנה הכי מוצלחת מבחינת אמנים שבאו להופיע בישראל.
(לכאלה שלא מבינים על מי מדובר, תתביישו ותשמעו!)
אנריקה יבוא לשמח ב16/12, מקום ההופעה עדיין לא ידוע, כנל לגברי מכירת הכרטיסים (מבטיחה לעדכן שיתחיל).
ולידיעה הכי משמחת - אסי עזר פרש "מהאח הגדול". אחרי 7 שנים של הנחייה, צחוקים וחלאס אסי פרש לטובת הנחיית "הכוכב הבא" שככל הנראה תשודר במקביל לאח הגדול
ולכן אסי היה צריך לבחור היכן להמשיך.
לדעתי הוא בחר נכון, כמה אפשר לראות אותו כהומו התורן שמפזז בין הפסקה לפרסומות באח, בתכלס הכוכב הבא עושה לו רק טוב.
מי לדעתכם מתאים להנחות לצד ארז טל? הגיבו את דעתכם בתגובות.
אני הייתי שמחה לראות את אלירז שדה. רר.
*צריכה לציין שבגלל שמאוד משעמם לי בזמן האחרון התחלתי לשמוע את תוכנית הבוקר של אסי עזר ודפנה לוסטינג ב102FM והתמכרתי תוך כמה דקות! בתוכניות הם מדברים על הכל מהכל ואסי מצליח להבליט את הכשרון הכי טוב שלו שהוא לא לסתום. ואני חולה על זה!*
נעבור לתחום הרכילות ההלוודית עם ידיעה שעיצבנה אותי ברמות.
לפני כמה ימים פורסם תמונה של ווין דיזל בזמן שהותו במלון בפלורידה כשהוא מעשן ללא חולצה במרפסת ונדמה כי הוא פיתח כרס קטנה.
מאז כל אתרי הרכילות דירבו על זה כאילו שגופו לא פרטי והוא שייך לציבור. כמובן שוין לא נשאר חייב והעלה לאינסטגרם תמונה סקסית במיוחד וכתב "תמונה מאתמול..לכל אלה שרצו את השואו.. "
(מאוהבת בו לנצח).
ונסיים בעדכון לגבי אירוע המעריצים לסרט משחקי הרעב- עורבני חקיין חלק ב' שהעלו באווינט בפייסבוק עוד כמה פרטים. ההקרנה תתקיים בתאריך 18/11, יום רביעי בשעה 20:00, יס פלאנט ראשלצ.
ההקרנה עצמה תתחיל ב 22:00 ועד אז מארגני ההקרנה הבטיחו שלל תחרויות ופרסים לכבוד הסרט האחרון בסדרת הסרטים.
את הכרטיסים יהיה ניתן לרכוש באתר או בקופות ומכירת הכרטיסים תחל כשבועיים לפני הקרנת הסרט. הכי חשוב למהר, מס' המקומות מוגבל והביקוש ענק! לכל הפרטים לחצו על התמונה.
נתראה שמה! (:
בשבוע האחרון עקב המצב הבטחוני המצב שלי כמו של בטח רוב אזרחי ישראל ירוד ולכן אני בקושי פעילה. כל היום אני מזינה את עצמי בעדכונים של אתרי החדשות עד שהדמעות יוצאות מעצמם. אני יודעת שזה לא בריא, הרגל שחייב להשתנות אבל זו המציאות .. מקווה שתבינו.