אח של מקס הוסיף אותי לגוגל+. עכשיו עזבו את זה שזו הרשת החברתית הכי מיותרת שנוצרה איי פעם, שאין לי שם תמונה אפילו ושאני מחזיקה בה בגלל השיתוף בדואר ג'ימייל שלי, אבל למה הוא מוסיף אותי? מה?
ללא עוקבים: מקס הוא בחור שיצאתי איתו לפני... 4 שנים? היינו ביחד ל3 חודשים ואז נפרדתי ממנו כי הוא היה תלותי מדי. וגם כי המצב בבית לא אפשר לי לשמר קשר זוגי והחלטתי שהסבל שיצא לי בעקבות זה לא שווה את זה. גם היה לי חבל לפגוע עוד יותר בבחור, כי סה"כ הוא אחלה בנאדם. לא אשמתו שאני הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים [לא, ברצינות. החברה הקודמת שלו שהיתה גם הראשונה היתה כל כך...].
במהלך השנים האחרונות היה בנינו קשר אולי 3 פעמים [שהיה רציף, לפני שניתקתי אותו מסיבה כזו או אחרת] וגם נפגשנו בכמות הזהה לזו כשבאחת מהפעמים היתה התעלמות הדדית מוחלטת והייתי שיכורה.
הייתי אצלו בבית מס' פעמים בתקופה שלנו, מתוכן ראיתי את אח שלו אולי פעמיים. הוא היה אז בסביבות 10-11.
אז איך לכל הרוחות והשדים הוא זוכר אותי?!?!
ולמה זה קורה דווקא עכשיו, במרכזו של עוד ניתוק קשר מבחינתי [עד הפעם הבאה שמישהו יצליח לשכנע אותי שהוא השתנה, מה שלא סביר בתקופה הקרובה]? למה הוא יודע מי אני? ועוד לפי השם בלבד, ללא כל תמונה?
זה מוזר לי וגורם לי למחשבות לא טובות כ"כ. במיוחד זה שאני נכנסת אוטומטית לפרופיל של מקס שבו מוצגת תמונה מאותה התקופה [גם הוא לא אחד שמשתמש בגוגל+ כנראה] ואיכשהו יש בי ישר את אותה הרגשה חמימה מוזרה. משהו פשוט דפוק.
אני רוצה לשכוח אותו כבר לתמיד. עבר זה עבר. במיוחד שהוא מתנהג כמו אידיוט ובעל אותם עקרונות מטופשים כמו פעם. במיוחד שאני עם המתוק כבר מעל לשנתיים.