אני חוזרת לפה ברגעים הכי מוזרים בחיים שלי..
עוד פחות מחודש נראה לי אין בית ספר יותר לנצח. זה מלחיץ אותי בטירוף. אני כל כך שונאת אי שגרה, הבעיה שאני גם לא בן אדם שמסתדר טוב בשיגרה.
אני סהכ במצב טוב לגבי הבגרויות שלי.. ציפתי להרבה יותר גרוע ודיי התעליתי על זה.
אני אמשיך בחפירה עליו. אז נפרדנו לפני חודשיים וחצי בערך.. דיברנו פה ושם בהודעות כמובן. הרגשתי שחזרנו להיות חברים טובים כמו שהיינו ואהבתי את זה אז הרגשתי גם ממש בנוח להציע לו שנלך לטיול בתור ידידים. פתאום הוא הפתיע ואמר שהוא היה ממש שמח ללכת איתי לטיול אבל הוא מצטער מאוד והוא לא יכול כי הוא יוצא עם מישהי וזה פחות מתאים ללכת עם האקסית לטיול שיש מישהי. הבנתי את זה אבל הרגשתי ממש חרא באותו רגע. היו לי הרבה רגשות מעורבים של קנאה אכזבה וכעס. יום למחרת הוא שולח הודעה - '' מצטער שאמרתי שלא .. אם את עדיין מעוניינת אז אשמח לטיל איתך איפשהו''
ההודעה הייתה לי ממש מוזרה , כאילו מה הקטע יש לך פיצול אישיות. אז רשמתי לו מה ההסבר לזה ואיך פתאום הוא כן רוצה. ואז הוא רשם בעצם עזבי לא חשוב. זה בכלל חירפן אותי.
שבוע אחכ הוא שוב ביקש סליחה שהוא שיגע אותי והוא רוצה שנפגש ונדבר.. אז שוב שאלתי אותו מה הקטע שלו ואם הוא לא יוצא עם מישהי.. הוא אמר שלא והוא גם בחיים לא יצא איתה.
אני לא יודעת אם הוא המציא אותה כדי לגרום לי לקנא זה כל כך לא מתאים לאופי שלו לעשות דברים כאלו.. אבל מי יודע..
אז הוא בא אלי יום אחד וראינו סרט .. ואנחנו מדברים כמעט כל יום בהודעות. זה לא מובן בכלל כל הסיפור שהולך בינינו. אבל דבר אחד אני יודעת .. אני לא רוצה שנחזור להיות ביחד, אנחנו בכלל לא מתאימים ואני לא אוהבת אותו. כנראה שאני סתם מדברת איתו כי זה נחמד לי ואין לי מישהו אחר במקומו.
אני מנסה יותר מדי להשתנות ולהיות בן אדם יותר טובאבל זה לא הולך. אני חוזרת המון על טעויות מהעבר. נמאס לי לעשות דברים ולהתחרט שעשיתי אותם. אני לא סגורה על אם מה שבחרתי לעשות לגביה זה רעיון טוב. מצד אחד אני חושבת שהיא אחלה ואני באמת אוהבת אותה . היא גם עוד 3 חודשיים תעזוב , תמצא לה את החיים שלה ושוב אני אשב בבית ואתחרט כרגיל על כל הדברים שלא אמרתי או אמרתי ועשיתי.
אבל מצד שני היא כן פגעה בי וקצת קשה לי כל פעם שאני איתה להזכר בזה. כשאני נזכרת בזה אני שוב מתחילה להתרחק ממנה.. אבל זה בכלל שווה את כל זה? למה אני חושבת כל כך הרבה.. צריך רק להנות מהחיים ולעשות כיף וטוב כמה שאפשר כל עוד אנחנו כאן.