לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

My Cave


Yes,I like caves.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2025    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

3/2025

אהרוקון 2025


אז,מי מכם פגשתי ולא ידעתי?

 

אני ב9:30 כבר הייתי במרכזית של ירושלים,וכהרגלי עברתי במאפיה ההיא שם ולקחתי כריך קטן והפוך גדול והתחלתי להתקדם לכיוון מגדלי האומה.שם פגשתי בחבר וקשקשנו קצת.לאחר מכן התקדמתי לכיוון התור הארוך בקטע מוגזם שהיה בחוץ אבל כמו שחברה אמרה הוא זז יותר מהר ממה שחושבים.

 

זאת הייתה הפעם הראשונה שאני קונה כרטיס מראש (בבוקר של אותו יום) ונראה לי שכך אמשיך לעשות.בכנס עצמו דיי נהנתי וקניתי מתנת יום הולדת לאשדודי.קצת התבאסתי שלא מצאתי דוכן שמוכר ספלים (ספציפית של אווטאר) אבל לא נורא.

 

באזור 14:15-30 כמסורת הלכתי למחנה יהודה.ראיתי את הצפיפות ברכבת הקלה אז החלטתי ללכת ברגל,והדרך עצמה הייתה חוויה בפני עצמה.ראיתי חבורות של חבר'ה רוקדים במעגלים,קבוצות של בין 3 ל5 חבר'ה עם בקבוקי וויסקי/וודקה/וואטאבאר משקים זה את זה ברחוב (על המסילה של הרכבת הקלה כמו מפגרים) והיה בחור שבא אלי עם בקבוק יין ורצה שארים איתו לחיים.אני אישית סירבתי בנימוס אבל אחרי שסיפרתי לחברים הם אמרו לי שזה משהו רגיל בירושלים בפורים (מקווה שהבחור לא נעלב מידי).

 

הגעתי לאיזה קיוסק/מכולת צדדי וקניתי לי בקבוק מים ובקבוקון ערק (עלה לי 29 ש"ח,אני משוכנע שבמקום אחר אותו בקבוק קטן היה עולה לי לא פחות מ35 ש"ח) והמשכתי ללכת לי עם המצלמה (כמובן שהעיקר החוויה בשבילי זה לצלם) ולצלם אנשים מחופשים ואנשים שמבקשים תמונה בלי קשר לכלום.

 

כשהגעתי למחנה המקום היה מסיבה גדולה אחת,אבל אני חיפשתי משהו ספציפי ומצאתי.בסטה של בחור (שכבר זיהה אותי) שמוכר תבלינים וחליטות תה קרות.עשה לי הנחה על התבלינים והחליטות והמשכתי לBeerBazzar בשביל בירה טובה.אני לא אחד שאוהב ללכת לבד לברים או אפילו לשתות לבד אבל את התוצרת שלהם אני מאוד אוהב ולרוב אני שם עם הברמן אז הכל טוב.

 

כשהגעתי המקום היה במסיבה משל עצמו ואני למזלי תפסתי פינה על הבר בצד עם כמה נק' חשמל בשביל להטעין את הטל' (שהיה איזה 40%) ואת הבטריה של המצלמה.הפעם באמת הייתי עם עצמי כי הברמנים היו מעט עסוקים אז פשוט נהנתי מכוס של "חתול שמן" בזמן שאני מטעין ומשחק Hearthstone ואז המשכתי לכוס טובה של "דודה ש'ך".

 

אני המשכתי משם פשוט לאורך המסילה עם אנשים שיכורים וקבוצות של אנשים שרוקדים ברחוב במה שהרגיש לי עיר שהחליטה להפוך למסיבה אחת גדולה.הגעתי לעיר העתיקה,אכלתי פיתה שווארמה וקניתי לאמא עגילים (זה הדבר היחיד שאני יודע שהיא תאהב,כי בשרשראות וצמידים אני פחות קולע איתה).החלטי ללכת לכיוון הכותל וכנסיית הקבר אבל התחיל להחשיך אז העדפתי ללכת אחורהץ

 

הייתי גמור,אז החלטתי הפעם לקחת את הרכבת הקלה לכיוון המרכזית והיה צפוף להחריד.החלטתי לחכות לרכבת הבאה ולקוות לטוב וזה הלך בדיוק כמו שציפיתם שזה ילך.היה שם איזה סבל'ה שכמעט נמחץ שם והנסיעה הזאת הייתה מלווה בטראנסים וחבר'ה שיכורים קלות.ויודעים מה?זה אפילו לא הרגיש מוזר או out of place.הטראנסים בתחב"ץ הרגישו כמו חלק מהמקום באותו יום.

 

הגעתי הביתה שבור ל4 ושפוט הלכתי לישון.

 

איך הפורים שלכם היה?

נכתב על ידי The Shmock , 21/3/2025 01:08  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי:  The Shmock

בן: 30

MSN:  I wish,but fuck me right?



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

14,694
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , משוגעים , ספרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Shmock אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Shmock ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)