(האתר שלי)
, 21:14 16/8/2016:
הטעמים ממש שונים ולעוף יש תפקיד נוסף (שלמדתי מחגית פה) הוא מגיר את השומן המתובלן שלו על תבנית פוחי האדמה שלמטה והם יוצאים טעימים ברמה פושעת.
(האתר שלי)
, 21:20 16/8/2016:
אז מספיק עוף טוב. הנה חסכתי לך כמה עשרות שקלים מהמילגה
אגב, לאחרונה התחלתי להשתמש בשווארמה הודו אדום ואני מכין ממנו תבשיל קדרה מאמם. טעים אפילו יותר מבשר בקר. אחרי ששופכים את זה על האורז אפשר לגמור מזה ממש.
(האתר שלי)
, 21:39 16/8/2016:
יהיה עוף ויהיו פרגיות, ויהיו נתחי סינטה. תגיד, מה אתה מתקמצן בשמי? מה אכפת לי שיהיה יותר מידי? אני מעדיפה שיהיה יותר מאשר פחות. וככה גם אוכל להגיד- אבל לא אכלתם כלום! כשכולם כבר יפתחו כפתור במכנסיים וישענו אחורה כדי להצליח לנשום.
והמידע רב החשיבות בנושא ההודו, בחייאת מה זה עוזר לי אם אין מתכון?
(האתר שלי)
, 21:15 16/8/2016:
ולחימום האווירה וחיוכים ומצברוח טוב לכולם ממליץ על פונצ’ כאפריטיף, ככה בזמן ההתכנסות. הוא תמים למראה, בריחות ובטעם, אבל מביא את הזומבה בדיוק כשצריך אותה.
וקפה שחור טוב ביציאה, לכולם. שיתעוררו ולא יהיה לך על המצפון שייצאו מבושמים מדי.
(האתר שלי)
, 21:18 16/8/2016:
אני לא יודעת להכין פונצ’, אבל אני יודעת לפתוח בקבוקי יין שחבל על הזמן. פעם שתלם היה עדיין חבר שלי, הוא היה בא חצי שעה קודם ועד שכולם היו מגיעים היינו מחסלים בקבוק יין לבד. גם ככה האורחים שלי לגמרי מרגישים בבית ועושים מה שהם רוצים (כולל הקפה בסוף) נראה לי שמספיק לדאוג שיהיה מספיק יין ובירה (וויסקי וערק).
(האתר שלי)
, 23:26 16/8/2016:
אני לגמרי רואה את כולם יושבים מעולפים עם כפתור פתוח :)
כשמתחילים באלכוהול טוב, הכל טוב. אבל הכל נראה ממש טוב גם ככה. אני לא אביא לך מתכון, את מומחית הרבה יותר גדולה ממני, ואין לי ספק שיהיה יומולדת נפלא. בהרמת הכוסית הראשונה תחשבי גם עלינו פה בבלוג, שותים לחייך (לי בירת חיטה, בבקשה, איזה וויינשטפן או פולנר).
1. מוחיטו = בקנקן גדול אן קערה גדולה לערבב בעדינות בקבוק ספרייט, מיץ מלימון שלם + לחתוך לפרוסות דקות את הקליפה שנותרת ממנו, רבע בקבוק רום (אפשר גם פחות, אבל אני אוהבת משקאות קשוחים), כמה גבעולי נענע שמכווצ’צ’ים והמון קרח. להיט לקיץ לוהט ובאופן מפתיע, יחסית לטרחה המעטה, ממש מלהיב את הלוגמים ממנו.
2. אבטיח! וענבים! קינוח אולטימטיבי אחרי סעודה גדולה, וגם כזה שאפשר לחתוך ולאפסן בקערה גדולה מראש.
3. מטבלים מהספר "מהמטבח באהבה". סתם, לא. זו בדיחה :)
מתכון לסלט חסה עם עלי בייבי והפתעות חסה + עלי בייבי + מנגו חתוך לקוביות ו/או אפרסק/נקטרינה חתוכה לקוביות ו/או תאנים חתוכות לרבעים ו/או ענבים חתוכים לחצי
חלק מהסוד הוא גם ברוטב של הסלט הזה: 1/3 כוס שמן זית 3 שיני שום כתוב מיץ מחצי לימון 1/3 כוס מיםם כף גדולה חרדל 3 כפות מעדן מישמש (או ריבת מישמש) קורט מלח וקצת פלפל שחור לנער את כל המרכיבים ביחד למזוג על הסלט קצת לפני שמגיעים ולערבב היטב
(אצלינו אוהבים בעיקר רק עם מנגו, או רק עם פרי אחד, אבל מאוד טעים גם בשילובים)
באופן כללי קינוחי פירות: אבטיח, מלון, ענבים וכיוצ"ב הם משהו שאני אישית מעדיפה על פני כל המסביב
(האתר שלי)
, 13:42 17/8/2016:
הסלט נשמע מעולה וגם יש לי הכל חוץ מהריבה. מנגו אני אוהבת, ובכלל אני אוהבת שילוב של מתוק באוכל שלי, כך שיש מצב שאכין את הסלט הזה בנוסף לךסלט של כוח הצלה, וואו, תודה
(האתר שלי)
, 16:15 17/8/2016:
בכייף זה גם סוג של סלט שהוא מרענן (החסה הפירות הרוטב עושים את זה) אני אישית מעדיפה להשתמש במעדני פרי, זה בלי סוכר, אבל לא בגלל החלק הזה, בגלל שזה יותר טעים לדעתי מהריבה (אבל זו רק אני)
(האתר שלי)
, 22:11 17/8/2016:
הייתי בסופר וקניתי את זו שהיו בה הכי הרבה אחוזי פרי (50%) דווקא בשל יד מרדכי היה פחות, נראה איך יצא, נראה שלא יכול להיות רע.
חותכים את הבשר בסכין חדה לקוביות.
שמים את קוביות העוף בקערה שטוחה יוצקים עליהם את חומרי המרינדה - ומשרים לכמה שעות.
חותכים את פרוסות האננס לקוביות. מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות בגודל דומה. מנקים את הפלפלים וחותכים לריבועים בגודל דומה.
מועכים את השום ומערבבים אותו עם שאר חומרי הרוטב
מחממים מחבת גדולה או ווק ושמים 2 כפות שמן. מוספים 1/2 כפית מלח. בוחשים ומוסיפים את הבצל והפלפלים. מקפיצים כ3-4 דקות. מוציאים מהמחבת את הירקות והנוזלים שלהם
מחממים במחבת עוד 2 כפות שמן על להבה חזקה. מוסיפים את הג’ינג’ר ומטגנים כמה שניות. מוסיפים את העוף ומטגנים מערבבים. עד שהעוף משנה את צבעו ונעשה לבן.
מחזירים למחבת את הירקות ומוסיפים את קוביות האננס מערבבים.
מוסיפים את תערובת הרוטב ומבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מתעבה
יש לי מתכון דומה של קציצות ברוטב אננס ופלפלים שיוצא מעולה, כך שהמתכון הזה לא ממש יכול להכשל. וכאמור אני ממש אוהבת מתוק (וחמוץ) באוכל שלי, אז בהחלט אנסה אותו בהזדמנות.
(האתר שלי)
, 16:18 17/8/2016:
או!!! אפשר את המתכון? (במתכון שיש לי אין מספיק רוטב לקציצות)
אמא שלי עושה את המתכון הזה לא מעט לארוחות שישי הוא תמיד מאוד מוצלח אני ממירה את חזה העוף לפרגיות (מפרקת כרעיים וחותכת לריבועים) ואפילו אבא שלי שלא אוהב מתוק באוכל אוהב את זה
רוטב - בצל קצוץ, פלפל אדום,פלפל ירוק חתוכים לריבועים קטנים, קופסה קטנה של חתיכות אננס, קופסה קטנה של רסק עגסניות, 2 כפות רוטב סויה, חצי כוס מים, 1 כפית חומץ - מטגנים את הבצל עד להתרככות, מוסיפים את הפלפלים ומרככים - מוסיפים את כל השאר ומרתיחים, עד שמבשל מכינים את כדורי הבשר.
כדורי בשר - חצי קילו בשר טחון 2 שיני שום כתושות, חופן פירורי לחם, 1 ביצה, חצי צרור פטרוזיליה קצוץ, מלח ופלפל - מערבבים ומכדררים כדורים לא גדולים. מכניסים את הכדורים לרוטב הרותח ומבשלים יחד כשלושים דקות. מגישים עם אורז לבן.
אנטיפסטי זה דבר מצויין, אפשר גם להכין מראש , אז בכלל זה נוח.
הגמל נוטה לפעמים להשתבלל ולהחליט שהוא לא בטוח רוצה להפגש עם הרבה אנשים. עד כה הוא דווקא בא לכל ארוחות יום ההולדת שעשיתי ואפילו נהנה מהן מאד. נראה אם יבוא הפעם.
(האתר שלי)
, 18:29 17/8/2016:
אני לא מאמינה בצריך, אלא ברוצה.
אם הוא יבוא בתחושת כפיה, מה עשינו? צריך לבוא בשמחה וברצון,אחרת זה לא שווה. אני אשמח אם הוא יבוא, מאד אשמח. אני מקווה מאד שהוא לא יוותר . אבל מה שלא יהיה, יהיה נחמד.
(האתר שלי)
, 20:29 17/8/2016:
ברור שהוא צריך לרצות להיות שם זה פשוט נראה לי מהצד כמו המקום הטבעי שבו הוא צריך להיות כאילו שלא צריכה להיות שאלה בכלל אם הוא יגיע או לא (ובכל זאת לגמל רצונות והחלטות משלו ומי שאמר שנשים מסובכות, לא יודע עד כמה גברים לפעמים יכולים להיות מסובכים)
(האתר שלי)
, 07:33 17/8/2016:
איפה את גרה? נשמע ששווה לבוא מי שלא מגיע יפסיד ואני בטוח שאנשים לא רק יגמרו את האוכל הם גם ילוקלוקו את הצלחות. שיהיו רק חגיגות.
ג’וליאנה (האתר שלי)
, 15:26 17/8/2016:
מכירה את המתח של לפני הכנת ארוחה חגיגית והחשש שלא יהיה מספיק. השנה אני משחררת בענק. חוגגת לבן שלי יום הולדת 10. עם פלאפל (מוזמן) 3 סלטים שאכין. אמא שלי על העוגה וחוץ מזה קניתי גלידה.
קצת פושט אבל הרבה פחות עצבים בהשוואה לעבר. חלק בגלל אילוצי כשרות.
השנה עשיתי רשימה כתובה, קודם ביד ואחר כך בבלוג (גם הדפסתי את הפוסט כדי לזכור מה לקנות) הכתיבה עשתה לי סדר והורידה מהמתח. אני לא מפחדת שיחסר, רק שאשכח משהו ואזכר רגע לפני שבאים האורחים, או שסתם לא יהיה מוצלח.
אין לי בעיה לארגן אוכל לכמות גדולה יותר מהשבעה-שמונה שנהיה בסופו של דבר. אני רוצה שיהיה חגיגי ומיוחד.
אם מגיעים ילדים ליום הולדת של בנך, פלאפל נשמע כמו רעיון מעולה. עוגה וגלידה לקינוח זה מצויין ובאמת הכי חשוב שיהיה כייף, כי אחרת בשביל מה
(האתר שלי)
, 09:48 19/8/2016:
נראה מעולה, ממש מעולה, כולם יהנו בטוח. ואני שמחה שאת באה בגישה של שיגיע רק מי שבאמת רוצה להגיע. זה גם די מבטיח את איכות האווירה, שאף אחד לא יגיע כי הרגיש מחויב.
את תצחקי אבל אני פה יושבת מתמוגגת מהכינויים של כולם הלוואי והייתי מצליחה לתת כינויים כאלה גם לדמויות שלי, במקום ע’, א’, מ’ ......
(האתר שלי)
, 12:50 20/8/2016:
מצחיקה את אני ממציאה שמות אחרת לא אזכור לאיזה א’ התכוונתי הפעם.
וה די קל להמציא שמות. הדרך שלי זו פשוט האסוציאציה שיש לי מהבן אדם. נאמר, המהנדס, הוא באמת מהנדס והוא נקרא ככה כי אשתו הראשוה דאגה להדגיש לי שהיה חשוב לה מאד להתחתן עם מהנדס.. הדביקה שלו.. טוב אפשר להבין לפי השם. ואם יש מישהו שאין לו מאפיין כזה בולט, אני חושבת על השם שלו , ועל האסוציאציה בולטת שי שלי עם השם.
על קצות האצבעות
תגובות לקטע: מתחילה לתכנן את ארוחת יום ההולדת הוספת תגובה חדשה
הייתי מחליף את הדלורית בדלעת ערמונים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
וזו סתם כפילות- פרגיות ועוף שלם. די באחד מאלה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הטעמים ממש שונים ולעוף יש תפקיד נוסף (שלמדתי מחגית פה) הוא מגיר את השומן המתובלן שלו על תבנית פוחי האדמה שלמטה והם יוצאים טעימים ברמה פושעת.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אז מספיק עוף טוב. הנה חסכתי לך כמה עשרות שקלים מהמילגה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
יהיה עוף ויהיו פרגיות, ויהיו נתחי סינטה. תגיד, מה אתה מתקמצן בשמי? מה אכפת לי שיהיה יותר מידי? אני מעדיפה שיהיה יותר מאשר פחות. וככה גם אוכל להגיד- אבל לא אכלתם כלום! כשכולם כבר יפתחו כפתור במכנסיים וישענו אחורה כדי להצליח לנשום.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
יש באינטרנט בלי סוף. אין לי מתכון. אני מאלתר
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ולחימום האווירה וחיוכים ומצברוח טוב לכולם ממליץ על פונצ’ כאפריטיף, ככה בזמן ההתכנסות. הוא תמים למראה, בריחות ובטעם, אבל מביא את הזומבה בדיוק כשצריך אותה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני לא יודעת להכין פונצ’, אבל אני יודעת לפתוח בקבוקי יין שחבל על הזמן. פעם שתלם היה עדיין חבר שלי, הוא היה בא חצי שעה קודם ועד שכולם היו מגיעים היינו מחסלים בקבוק יין לבד. גם ככה האורחים שלי לגמרי מרגישים בבית ועושים מה שהם רוצים (כולל הקפה בסוף) נראה לי שמספיק לדאוג שיהיה מספיק יין ובירה (וויסקי וערק).
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הגיע הזמן שתלמדי להכין פונצ’, ביצ’. תתקדמי.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
לא, כי פונצ’ משנות השבעים של המאה הקודמת הוא התקדמות.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
גם אני, אבל זה תלוי במה שיש בסופר, ולצערי בשבועות האחרונים לא ראיתי שם דלעת ערמונים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אז מה שייצא.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע לי מעולה! אני יודעת שאני הייתי נהנית אילו הייתי מגיעה לארוחה שזה התפריט שלה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אני מתחילה להנות, זה היה רעיון מעולה לשתף פה ולקבל רעיונות ומתכונים.
בכל מקרה אני נהנית גם תוך כדי.
אולי אני צריכה לעשות פעם ארוחה לחברים מהבלוג
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
רעיון טוב! אני מקווה להיות בין המוזמנים :)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אין פה שאלה בכלל
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני לגמרי רואה את כולם יושבים מעולפים עם כפתור פתוח :)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
זה הכי כייף, לראות שאנשים אוכלים ונהנים וטעים להם עד כדי כך שהם קצת מגזימים, אבל הם חייבים לטעום גם מזה וגם מההוא...

בירות מתוחכמות את אוהבת, אם היית באה, הייתי מטילה עלייך להביא את הבירה החביבה עלייך
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מזל טוב, תפריט לגזור ולשמור.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
יו, תודה, איזה כייף
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע נהדר!
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אין עלייך, מוחיטו אני אוהבת, אבל אף פעם לא חשבתי להכין לבד, איזה מכשול מחשבתי, פשוט לא עלה בדעתי. אני אחפש רום ואם אמצא, אנסה להכין
את לא מבינה מאיזה קופסא מחשבתית הוצאת אותי, למה לא חשבתי אף פעם על מתכונים אלכוהוליים?
אין תוכנית אומנותית, נפגשים, שותים, אוכלים מדברים. יש מספיק אנשים בשביל שלכל אחד יהיה מעניין ולא יותר מידי בשביל לא ללכת לאיבוד בהמון.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אבל זהירות עם האבטיח, לאחרונה הם כבר ממש לא! אז אם את קונה אז רק אחרי שיחתכו לחצי ויראו לך שזה ממש טוב
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
צריך ממש לטעום, כי אפילו אלה שנראים יפה, לא בהכרח טעימים.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע מעולה!!!
מתכון לסלט חסה עם עלי בייבי והפתעות
חסה + עלי בייבי +
מנגו חתוך לקוביות ו/או אפרסק/נקטרינה חתוכה לקוביות ו/או תאנים חתוכות לרבעים ו/או ענבים חתוכים לחצי
חלק מהסוד הוא גם ברוטב של הסלט הזה:
1/3 כוס שמן זית
3 שיני שום כתוב
מיץ מחצי לימון
1/3 כוס מיםם
כף גדולה חרדל
3 כפות מעדן מישמש (או ריבת מישמש)
קורט מלח וקצת פלפל שחור
לנער את כל המרכיבים ביחד
למזוג על הסלט קצת לפני שמגיעים ולערבב היטב
(אצלינו אוהבים בעיקר רק עם מנגו, או רק עם פרי אחד, אבל מאוד טעים גם בשילובים)
באופן כללי קינוחי פירות: אבטיח, מלון, ענבים וכיוצ"ב הם משהו שאני אישית מעדיפה על פני כל המסביב
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
הסלט נשמע מעולה וגם יש לי הכל חוץ מהריבה. מנגו אני אוהבת, ובכלל אני אוהבת שילוב של מתוק באוכל שלי, כך שיש מצב שאכין את הסלט הזה בנוסף לךסלט של כוח הצלה, וואו, תודה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
בכייף
זה גם סוג של סלט שהוא מרענן (החסה הפירות הרוטב עושים את זה)
אני אישית מעדיפה להשתמש במעדני פרי, זה בלי סוכר, אבל לא בגלל החלק הזה, בגלל שזה יותר טעים לדעתי מהריבה (אבל זו רק אני)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני אחפש כזה כמו שאמרת
יש לי אנטי ריבות מהילדות, היחידות שאני אוכלת, זה אלה שאני מכינה וגם מאלה לא הרבה.
אבל הסלט נשמע שווה את ההשקעה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני תמיד קונה כזה של יד מרדכי
(כי לא כל החברות עושות את כל הטעמים)
ואין מה להשוות לריבות תוצרת בית
זה בכלל לא מתקרב לריבות קנויות
ויש אנשים שעושים ריבות מכל דבר, גם מדברים שלא חושבים לעשות מהם ריבה
כמו למשל עגבניות שרי (אבל טעים)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הייתי בסופר וקניתי את זו שהיו בה הכי הרבה אחוזי פרי (50%) דווקא בשל יד מרדכי היה פחות, נראה איך יצא, נראה שלא יכול להיות רע.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
באמת אף פעם לא הסתכלתי, עכשיו ראיתי שיש בזה 43% מישמש
אבל 100% פירות שזה גם טוב
העיקר שקנית משהו שהוא טוב
אני מאוד אוהבת את הרוטב הזה לסלט חסה, לדעתי אחד המוצלחים
מקווה שגם את תאהבי
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מבטיחה לדווח
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מתכון נוסף שהוא דיי מנצח אצלי לפחות
קוביות עוף עם אננס:
מצרכים:
בשר ומרינדה:
500 גרים חזה עוף (אפשר גם פרגיות)
2 כפות יין לבן יבש
2 כפיות רוטב סויה
1 כפית מלח
ירקות ותוספות:
6 פרוסות אננס משומר
1 בצל קטן
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
רוטב:
1 שן שום
3/4 כוס מיץ אננס (מהקופסא)
2 כפות קטשופ
1 כפית חומץ
3 כפות סוכר
קורט פלפל
1/2 כפית אבקת מרק עוף
2 כפיות קורנפלור
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
הכנות מוקדמות:
חותכים את הבשר בסכין חדה לקוביות.
שמים את קוביות העוף בקערה שטוחה יוצקים עליהם את חומרי המרינדה - ומשרים לכמה שעות.
חותכים את פרוסות האננס לקוביות. מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות בגודל דומה. מנקים את הפלפלים וחותכים לריבועים בגודל דומה.
מועכים את השום ומערבבים אותו עם שאר חומרי הרוטב
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
הבישול:
מחממים מחבת גדולה או ווק ושמים 2 כפות שמן. מוספים 1/2 כפית מלח. בוחשים ומוסיפים את הבצל והפלפלים. מקפיצים כ3-4 דקות. מוציאים מהמחבת את הירקות והנוזלים שלהם
מחממים במחבת עוד 2 כפות שמן על להבה חזקה. מוסיפים את הג’ינג’ר ומטגנים כמה שניות. מוסיפים את העוף ומטגנים מערבבים. עד שהעוף משנה את צבעו ונעשה לבן.
מחזירים למחבת את הירקות ומוסיפים את קוביות האננס מערבבים.
מוסיפים את תערובת הרוטב ומבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מתעבה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
יש לי מתכון דומה של קציצות ברוטב אננס ופלפלים שיוצא מעולה, כך שהמתכון הזה לא ממש יכול להכשל. וכאמור אני ממש אוהבת מתוק (וחמוץ) באוכל שלי, אז בהחלט אנסה אותו בהזדמנות.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
או!!! אפשר את המתכון?
(במתכון שיש לי אין מספיק רוטב לקציצות)
אמא שלי עושה את המתכון הזה לא מעט לארוחות שישי
הוא תמיד מאוד מוצלח
אני ממירה את חזה העוף לפרגיות (מפרקת כרעיים וחותכת לריבועים)
ואפילו אבא שלי שלא אוהב מתוק באוכל אוהב את זה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כדורי בשר - חצי קילו בשר טחון 2 שיני שום כתושות, חופן פירורי לחם, 1 ביצה, חצי צרור פטרוזיליה קצוץ, מלח ופלפל - מערבבים ומכדררים כדורים לא גדולים.
מכניסים את הכדורים לרוטב הרותח ומבשלים יחד כשלושים דקות. מגישים עם אורז לבן.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע לי סופני!!!
מקווה לנסות את זה ממש בקרוב :)
תודה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מעולה,ספרי איך יצא
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני הולכת לנסות את המתכון הזה עם טופו! מקווה לשרוד על מנת לדווח :)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
טופו???
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני גם מאוד אוהבת אנטיפסטי
זה נחמד לאכול ירקות שעשויים טוב
אבל זו רק אני
ולמה שהגמל לא יבוא?
בגלל שיהיו שם עוד אנשים? (אתם בדר"כ נפגשים רק 1:1 אם אני לא טועה)
ממה שנראה לי הולכת להיות סעודה לתפארת
אוכל טוב ואנשים טובים, זה ה-שילוב המוצלח
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אנטיפסטי זה דבר מצויין, אפשר גם להכין מראש , אז בכלל זה נוח.
הגמל נוטה לפעמים להשתבלל ולהחליט שהוא לא בטוח רוצה להפגש עם הרבה אנשים. עד כה הוא דווקא בא לכל ארוחות יום ההולדת שעשיתי ואפילו נהנה מהן מאד. נראה אם יבוא הפעם.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני מקווה שהגמל יבוא
נראה לי שכשאת חוגגת יום הולדת
הוא צריך להיות שם
אבל... זו רק אני...
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
אני לא מאמינה בצריך, אלא ברוצה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
ברור שהוא צריך לרצות להיות שם
זה פשוט נראה לי מהצד כמו המקום הטבעי שבו הוא צריך להיות
כאילו שלא צריכה להיות שאלה בכלל אם הוא יגיע או לא
(ובכל זאת לגמל רצונות והחלטות משלו ומי שאמר שנשים מסובכות, לא יודע עד כמה גברים לפעמים יכולים להיות מסובכים)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
בדיוק ככה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נשמע מדהים ואם הגמל לא יגיע הוא יפסיד.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אני מקווה שהיה מצויין כמו שהיה בעבר, ונכון אם הוא לא יבוא , הוא יפסיד. בעיה שלו.
תודה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
איפה את גרה? נשמע ששווה לבוא
מי שלא מגיע יפסיד ואני בטוח שאנשים לא רק יגמרו את האוכל הם גם ילוקלוקו את הצלחות. שיהיו רק חגיגות.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אני גרה בצד השני של הארץ מבאר שבע. אתה בא?
לא יצליחו לגמור את כל האוכל, בטוח ישארו שאריות והרבה, וטוב שכך, זה עדיף על זה שיגמר ומישהו ירצה עוד ולא יהיה לי (הו האימה)
תודה קיימן
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
כבכל שנה יש לך חששות מהכירה שאת עורכת
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
אתה זוכר שכל שנה זה ככה
טוב, זה טבעי, לא?
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
תעשו חיים! נראה לא שלא תישארו רעבים :)
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
לא נשאר רעבים, כנראה , תודה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
מכירה את המתח של לפני הכנת ארוחה חגיגית והחשש שלא יהיה מספיק. השנה אני משחררת בענק. חוגגת לבן שלי יום הולדת 10. עם פלאפל (מוזמן) 3 סלטים שאכין. אמא שלי על העוגה וחוץ מזה קניתי גלידה.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
השנה עשיתי רשימה כתובה, קודם ביד ואחר כך בבלוג (גם הדפסתי את הפוסט כדי לזכור מה לקנות) הכתיבה עשתה לי סדר והורידה מהמתח. אני לא מפחדת שיחסר, רק שאשכח משהו ואזכר רגע לפני שבאים האורחים, או שסתם לא יהיה מוצלח.
אין לי בעיה לארגן אוכל לכמות גדולה יותר מהשבעה-שמונה שנהיה בסופו של דבר. אני רוצה שיהיה חגיגי ומיוחד.
אם מגיעים ילדים ליום הולדת של בנך, פלאפל נשמע כמו רעיון מעולה. עוגה וגלידה לקינוח זה מצויין ובאמת הכי חשוב שיהיה כייף, כי אחרת בשביל מה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
גם ילדים וגם מבוגרים. זה יום הולדת משפחתי אז האחיינים שלי יהיו. שנה שעברה זה היה נחמד.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
גם השנה זה יהיה נחמד, אין סיבה שלא
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
נראה מעולה, ממש מעולה, כולם יהנו בטוח. ואני שמחה שאת באה בגישה של שיגיע רק מי שבאמת רוצה להגיע. זה גם די מבטיח את איכות האווירה, שאף אחד לא יגיע כי הרגיש מחויב.
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
מצחיקה את
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה
באמת היה מוצלח, תודה
הוסף תגובה לתגובה קישור ישיר לתגובה ^
הוספת תגובה חדשה: