לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ילדה קצת שונה..


מה כותבים שאין מה לכתוב? =]

כינוי: 

בת: 36

ICQ: 234864705 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


3/2005

אופטימית משהו...


חזרתי ממסעדה אם אחותי...
היה מזה כיף.. בחיים לא אכלתי כל כך הרבה.. את המנה העיקרית בכושי יכלתי לגמור ואת הקינוח בכלל דפחתי איכשהו בתוך עצמי (איזה תאור מגעיל..)

ת'אמת היום חשבתי שאני לא יכתוב.. כי לא היה לי זמן או משהו.. אבל בגלל שגם ככה אני לא יכולה לזוז אז התישבתי מול המחשב ואני כותבת לכם את זה.

(מה שכתוב בפיסקה הבאה זה בעיקר שיכנוע עצמי שלי למה כדי לצאת לטיול)
מחרותיים אנחנו הולכים לטיול.. ואני ממש רוצה לצאת.. הולך להיות מגניב.
היום גם סיימנו לסדר את החדרים.. אולי לא כולם מרוצים אבל חפיף.. זה רק ללילה אחד. וגם ככה רוב כל הערבים אני אוהבת לטייל אם עצמי וזה.. בכלל בשנה שעברה עד שלא היה כיבוי אורות כמעט ולא ניכנסתי לחדר.. אני לא אוהבת דברים אכלה. אני אוהבת לטייל אם עצמי (ואם הכלבה שלי) אז כמה כבר יצא לי להיות איתם? זה ממש שטיות. העיקר שאנחנו מטיילים כיתה כיתה אז היה בסדר!
רק היום השני היה קשה אבל גם אז היה לי וויתור (אני הבכה למחנך שלי והכל הסתדר.. חחחח איזה אופטימיות!).

טוב היום החלטתי למה אני רוצה להתחפש.. כאילו יש לי רעיון אבל אין לי כסף ואולי גם אומץ.
יעני יש לי רעיון מגניב אבל אני לא יכולה לישם אותו...
תקשיב מה הרעיון שלי:
ללבוש חצאית אדומה (ארוכה) וחולצה גם אדומה וכוכב ציורים כזה יפה גם אדום כמובן.. ואולי איזה נעלי אדומות עדיף אבל אין לי אז נעלי ספורט גם היה טוב.
אבל בגלל שזה לא ילך אז חשבתי על משהו יותר צנוע:
חצאית אדומה 3/4 חולצה שחורה ונעלי ספורט לא משנה איזה...
אז רק חצאים אני צריכה לקנות.. אני צריכה משהו זול כזה כי אני בדרך כלל לא הולכת אם חצאית אז אין לי בכלל... טוב יאללה ניראה כבר מה נעשה..
נבקש מאמא לקנות לי..

והכי חשוב.. (ניזכרתי הרגע)
זה שהיום כל היום חשבתי על זה מאתמול שהעביר לי את הכדור..
וזה גם נורא מוזר.. לא שהוא היה מכוער או משהו.. הוא גם לא היה יפה.. אבל היה לו מין חייך כזה והמבט שלו לא יוצא לי מהראש. זה נוראה מוזר לי (לא יודעת למה).
אני לא יודעת עליו כלום אבל הוא לא יוצא לי מהראש. אולי זה מין גורל כזה (אני אישית מאמינה בגורלות) וניראה אם ניפגש גם היום אז אני מקווה לדבר איתו כי הוא ניראה אולי עצוב כזה.. כאילו לא היה לו כלום מבפנים.. ואולי אני סתם מדמיינת.
אני ממש מקווה לראות אותו גם היום.. רק בשביל לראות אם הוא בסדר אם זה היה סתם ניראה לי או שהוא באמת היה עצוב.

טוב אני הולכת לשמוע מוזיקה.. עד אחרי הטיול אני לא יכתוב פה... יאללה חפיף.
אתה מבטיח להתגעגע?
נכתב על ידי , 13/3/2005 21:55  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לBoTeN :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על BoTeN :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)