לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ילדה קצת שונה..


מה כותבים שאין מה לכתוב? =]

כינוי: 

בת: 36

ICQ: 234864705 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


10/2005

משהו שכתבתי לראש השנה.


ראש השנה עד כיפורים זה זמן של חשבון נפש,
לחשוב על מה שהיה לנו השנה ועל הצפיות שלנו לשנה החדשה, אף פעם לא באמת הקדשתי לזה חשיבות רבה מדי , אף פעם לא ממש ישבתי וחשבתי על זה ברצינות.
אז החלטתי לכתוב רק כמה מילים עם מה שהיה לי השנה ועל מה שאני מצפה מעצמי ומהאחרים לשנה הבאה.

הייתה לי שנה מלאה בדברים טובים ורעים מלאת הפתעות סיפוקים והספקים, בגלל שנה שעברה לא הצבתי לעצמי איזשהו גבול או מתרה מסוימת אז אין לי ממש אכזבות.
אבל ללא ספק הייה לי השנה הרבה עליות וירידות קשיים והתמודדוית הרבה אהבות והבנות, אני לא יפרט יותר מדי על מה שעברתי השנה, ואני לא התן דוגמאות אבל מי שמכיר אותי ועבר איתי את השנה הבהחלט לא קלה הזאת יודע על מה אני מדברת.
אני חושבת שהתבגרתי מאוד השנה, לקחתי על עצמי הרבה אחריות מה שעבר הייתי בורחת ממנה, התחלתי להתחבר למציאות והפסקתי לברוח ממה, למדתי לקחת הכל בפורפרציות וללמוד מטעיות למדתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להזיז בעצמי דברים כי "עם אין אני לי מי לי?" ולהיות אדון לעצמי!.
אני חושבת שגם עשיתי השנה כמה מעשים טובים שעזרו לא רק להם אלה גם לי.
בתחום אהבה עברתי מלא, אהבות ווירטואליות וגם מוחשיות, למדתי מזה לאהוב משהו ומזה לקבל אהבה, התאכזבתי ונפגעתי לא מעט השנה מאהבה, אבל למדתי מכל אחת מהם ואני לא מצטערת על אף מערכת יחסים שהייתה לי.

וצפיות לשנה החדשה אין ממש, למדתי השנה גם בין השאר שלא לצפות למשהו ולא להציב לעצמך מטרה מסויימת, כי האכזבה אחר כך כ"כ גדולה ומכאיבה שאני מעדיפה לעצב לעצמי מטרות קטנות ולהגיע אליהם אחת אחת ולא לאיזה משהו גדול שאולי בכלל לא יעזור לי, אולי אני פתאום אתחרט וירצה משהו אחר? אין מה לקבועו תוכניות לעתיד למה כל רגע יכול לשנות לך אותו.

ובשורה התחתונה אני יכולה להגיד שלא הייתי מוותרת על השנה הזאת, היא הייתה חשובה לי ולהתבגרות שלי, אני מודה לכל מי שעזר לי לעבור אותה בערך "חלק" לכל החברים, הידידים, התומכים, האנשים, הרגעים ולכל מי שעשה אותי מאושרת השנה הזאת.
אני יכולה להגיד שכל אחד שנכנס לחיי תרם לי משהו אולי טוב אולי רע, אבל כל אחד מכם ומהאנשים בכלל תרמו לי הרבה מאוד דברים ובזכותכם הפקתי לקחים ומסרים שיעזרו לי במהלך החיים.
אז פשוט במילה אחת תודה!

אוהבת מאוד מאוד ואתם לא יודעים עד כמה אתם חשובים לי! אתם פשוט לא יודעים עד כמה אתם החיים שלי, ובלעדיכם אני לא כלום!

שנה טובה ומהנה לכולם, הרבה הצלחה ומאושר, שתדעו הרבה רגעי אושר כיף ושמחה בחיים שלכם, שתדעו לקבל אנשים כמו שהם, שאף אחד לא יעיז לשנות אותכם, תהיו עצמכם, תלמדו להיות אדונים לכם, ותקחו את החיים שלכם בידיים- כי אף אחד לא יעשה את זה בשבילכם, והכי חשוב מבחינתי זה שתהיו בני אדם עם מוסר אהבה חברות ואחריות, שתדעו לקבל את השונה למרות שהוא שונה, שלא תשתנות ושתתנו לזמן לעשות את שלו, תחיו כל דקה שה' נותן לכם כמתנה ותהיו אופטימים.

אה ועוד משהו שחשוב לי להגיד לכם- אני רוצה שתדעו שאני פה בשבילכם תמיד, בכל מצב, ובכל זמן! להתייעץ לדבר או סתם משהו להעביר את הזמן, או שסתם לזיין לי ת'מוח!

אוהבת הכי שבעולם אדוה ליפמן!
נכתב על ידי , 4/10/2005 00:05  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , האופטימיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לBoTeN :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על BoTeN :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)