לאלה מכם שהתחילו קורס פסיכומטרי, בודאי נאמר לכם שיש לקרוא ספר באנגלית.
כמובן שאלה שטורחים מדי פעם לראות את הכינוי של מי שכותב את הפוסטים האלה מבינים שלי אישית אין בעייה עם ספרים, נהפוך הוא!
אני אוהב לקרוא (כשאי לא עסוק בדברים אחרים), אז אצתי רצתי למורה הפרטי שלי לאנגלית לשעבר, שהרי נשארנו "ידידים" (נכון שזה נשמע מפחיד, מוזר אך בכל זאת הגיוני במקצת?) כדי לקבל ספר קריאה באנגלית.
ללה מכם אשר מתעניינים קצת בספרות אנגלית (מלבד ספרי הארי פוטר, לא שאני מזלזל חלילה, גם אני רוצה להטיל "אברה קאדאברה" על כמה אנשים ביקום), אלא שאני התחלתי לקרוא עוד ספר בלשי מבית היוצר של ג'ון גרישם-
The Partner/John Grisham.
עוד יסופר היום בנפלאות הפסיכומטרי לאחר שאלמד עוד כמה מילים באנגלית שהרי ברור שגם תולעת ספרים שכמוני, אינה מומחית לאנגלית (למרות שאוצר המילים שלי נשגב מבינתו של האזרח הפשוט מהארלם)
עד כאן!
תולעת ספרים ממוחשבת!
נ.ב.
איך שכחתי הצטרפו לטבעת המוזרים, שהרי אי אפשר לעצור מוזרים, במיוחד לא כשהם בקבוצות גדולות, יחי המוזרים!