אחרי שהצטברו יותר מדיי הקלטות קטנות בפלאפון, ונמאס לי לדחות את הכתיבה לזמן אחר הוחלט במקם שני פוסטים גדולים- רק שני של פוסטים קטנים- שהוא העיקרים של הפוסטים שהיו אמורים להיכתב, מסקנות סופיות ושאלות חדשות.
סוציאליזם: ההבדל בין עזרה והושטת יד:
יש לעזור לחלשים (מבחינה סוציו אקונומית) ולחזקים (אשר נמוכים ב"פירמידה" הסוציו אקונומית אך חזקים ברוחם- בעלי יוזמה, בעלי מוכנות להשקיע ובעלי יצירתיות) להם צריך להושיט יד.
זאת על מנת לא לתת לחלשים לשקוע יותר מדיי- להגיע להומלסיות, למצב שאי אפשר להאכיל את הילדים ושאר תופעות שאפשר לראות בארצנו ובאמריקה.
הושטת יד לחזקים- על מנת לתת ה ז ד מ נ ו ת. הזדמנות לפתוח עסק, הזדמנות להשקיע בפרוייקטים- זאת עלמנת שיפתחו את הכלכלה.
לסיכום- לא לתת לחלשים לשקוע יותר מדיי. לחזק את החזקים. מטרתה של המדינה היא להשקיע בחזקים על מנת שיפתחו אותה מבחינה כלכלית כדי שיהיה לה את היכולת לעזור לחלשים.
מתירנות מינית:
מתירנות מינית מתבטאת בלא לראות משהו מוזר בלקיים יחסי מין מלאים או כמעט מלאים עם זר מוחלט שפגשתי במועדון, לא לראות משהו מוזר בלהצטלם לסרטים/אתרי אינטנר פורנוגרפיים. טבעי לחלוטין להתלבש פרובוקטיבי לבית בספר.
הגורמים למתירנות מינית:
א. ניכור. על מנת להתגבר על הבדידות, על זה ש"אין חבר/ה שאין לי חברים, שאני חוזר כל יום מהעבודה ואין לי עם מי לדבר, אין לי את מי לחבק- בעיותיו של האדם בחברה המודנית.
ב. מחסור בחיים רוחניים. אנשים כמהים לרוחניות. הם טסים להודו, ומצטרפים לכתות- קוראים ספרי ניו אייג' עם "אמת-אינסטנט" שמסבירים לך איך לחיות, ולא נותנים לאדם להגיע לכך בעצמו. לא קוראים מספיק ספרים, אין מספיק גירויים שמאתגרים את האדם מנטלית- הכל ניתן כבר על מגש של כסף, ואין לאדם אפשרות להתחזק, להגיע אל מטרותיו שלו בעצמו.
ג. עידוד התקשורת אשר מחזקת את הנ"ל ומעודדת מיניות מוגזמת על מנת למכור מוצרים שונים.