העולם מסביבי :) המחשבות, האנשים, החיים ומה שמסביב :). |
כינוי:
בת: 31 MSN:
מצב רוח כרגע: 
RSS: לקטעים
לתגובות
הבלוג חבר בטבעות: | 5/2008
אם תיתן למישהו דג... יהיה לו דג! 3> ~.~ משפט מפגר לחולצה מכוערת.
 זה אמור להיות - אם תיתן למישהו דג, יהיה לו דג. הצילום לא יצא טוב, זה ממצלמת מחשב. וגם, תנתי כתבה את זה! אני עשיתי את הדג למטה :) ~.~ מכסים של בקבוקי זכוכית!! חח XD
 נעם, מצאה קופסא ענקית מלאה בכל מני סוגים של מכסים של בקבוקי זכוכית!! זה אדיר! בפקק האדום, של הקולה, ניסיתי להעשות חור כדי שאוכל לתפור אותם לחולצה והם יהיו כפתורים P: דווקא הצליח!! :):) ~.~ אין לי כוח לספר על יום העצמאות וכל זה... אז תאכלו חרא. ~.~ ביום שני, אני הולכת לאקדמיה ליזמים צעירים בבי"ס עירוני י"ד, יש עקרונית הרצאה ביום חמישי בבי"ס שלנו אבל אני בטיול שנתי. מה שמוביל אותנו, אופרופו, ועם כבר מדברים על חטיפים: טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביום רביעי וחמישי הקרובים! הולך להיות כיף כיף כיף כיף כיף!! ואמא שלי ביותר טסה לשוויץ ביום רביעי עד שבת בבוקר. יש לה עיסוקי עבודה. איזה חירבושית אני... ~.~ שני אני אוהבת אותך!
 אמור להיות כתוב - אני אוהבת אותך. כתבתי את זה הפוך כי חשבתי שהמצלמה תקלוט את זה הפוך! אבל המצלמה קלטה הפוך או לא הפוך או משהו כזה, אז זה קלט רגיל ולא יודעת. לא נורא. שני אני אוהבת אותך! (L) ~.~ יואב כתב לי!
אני מקווה שהוא מרשה :-]... זאת התמונת תצוגה שלו במסן... יש לנו תלבושת שאנחנו צריכות לתקשורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסרט הולך להיות פיצוץ!!@!@!@@#!@#!%$^&^*)*#$^#%^*I אהחהחהחהאהאה ~.~ טוב, לילה טוב! אולי יום אחד אני אשוב לכתוב. טוב, זה בטוח. אבל נראה מתי יהיה לי זמן. ~.~ דר"א, למדתי לנגן את Take me away מהסרט שישי הפוך! זה כזה מגניב!! ~.~ ליל"ט.
| |
|