לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

המקום של ג'וליאנה


מפרקת את עצמי ומנסה להרכיב מחדש

Avatarכינוי: 

בת: 50

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2016    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

3/2016

משהו משמח על חינוך


לנן ולי יש מסורת שאנחנו לא מוותרים עליה שנקראת "אפקט לילי" . במקור אלה היו מדבקות כוכבים שזורחות בחושך ונן היה קורא לי לראות. כיום אנחנו במיטה שלו מדברים.

היה לו היום יום לא פשוט. יש ילד בכיתה שלו שהוא כל פעם מציק ומעליב ולפעמים זה גובל באלימות. כבר "זכיתי" להתוודע לילד הזה ביום ההולדת של נן וזה היה סיוט בלתי נסבל. היה ברור שלילד הזה יש קשיים אמיתיים אבל אם להתעלם מזה הוא פשוט ילד מגעיל שמרוכז בעצמו ובלתי נסבל. להן לא היו הרבה עניינים עם הילד הזה אבל הוא התחבר בזמן האחרון עם ילד שהיה חבר של הילד המגעיל. החבר של נן הוא ילד נחמד וממש בסדר ואני שמחה על החברות הזאת אבל הילד המגעיל ממש לא מאושר והוא מוציא את התסכולים על נן.

בדרך כלל נן מתמודד אבל לפעמים זה קשה.

והיום נן סיפר לי כמה הילד הזה מפונק ולא מחונך וכמה הוא שמח על כך שאנחנו נותנים לו חינוך טוב. 

וזה שימח אותי מאד!

דווקא כי לפעמים הוא מתלונן על דברים שאנחנו אוסרים ועל רמת החיים הצנועה (יחסית) שלנו אבל הפעם הרגשתי שהוא מבין ומעריך ויודע ליהנות מדברים שהושגו במאמץ.

לא מזמן הוא קנה אקס בוקס בכסף שחסך והוא כל כך מאושר מזה. הוא מבין מה זה מותרות ומה זה הכרח, הוא מבין מה זה סדרי עדיפויות.הוא מבין שזה שאנחנו מקדישים לו זמן חשוב יותר מלתת לו את כל מה שהוא רוצה.

 

ושנינו הגענו למסקנה שהילד ההוא מסכן. אני לא נכנסת לעניין החינוך שלו כי ברור לי שכל הורה עושה את השיקולים שלו אבל ברור לי שלא טוב לו כי ילד שמתנהג בצורה כל כך קשה בחברה הוא ילד שלא מוצא את עצמו.

 

 

נכתב על ידי , 29/3/2016 20:32  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של empiarti ב-30/3/2016 20:52



106,577
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , 30 פלוס , הורים צעירים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לג'וליאנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ג'וליאנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)