סיכום מפגש 30.9
ממ היה נחמד..בהתחלה היה קצת משעמם וזה..אבל אח"כ ממש היה כיף, נהניתי מאוד :)
רק חבל שכמות האימואים גדלה מפעם לפעם, אבל לא נורא, יש אימואים נחמדים :)
קיצר היה כיף מאוד, ניפגש במפגש הבא :)
סיכום הופעה של MAYHEM
אז קודם כל הגענו לשם ב-20:00 בערך..ואז חיכינו מלא זמן, נראה לי שרק ב-21:30 או 22:00 הכניסו אותנו..את הבנות הכניסו בלי הבדיקה הביטחונית אז יאיי (?) קיצר חיכינו לנטע שתקנה כרטיס, אבל בגלל שהיא בין היחידים שהיה להם מזומן אז זה היה מהיר. כשנכנסנו ARALLU [הלהקת חימום] הופיעו. הגעתי למסקנה שהם מעולים, מזכירים את MELECHESH בסגנון.
מתישהו MAYHEM עלו, אני כבר לא לגמרי זוכרת מתי. עשו הרבה הכנות רק להכין להם ת'שולחן הזה שלהם..על השולחן היה גלובוס באמצע, מהצדדים שלו היו שתי כוסות יין, באחת מים "קדושים" ובשנייה חול. לפני הגלובוס היו נרות ומשני הצדדים של השורת נרות היו שני נרות גדולים יותר.
חשוב לציין שאטילה עשה הצגה מדהימה חח..רוב הזמן הוא סבב סביב הגלובוס והשולחן, לקראת האמצע-סוף אטילה התחיל לשפוף את המים על הגלובוס וגם את החול. לאחר מכן הוא גם שרף את הגלובוס על הנרות, ואחרי זה הפך את השולחן. מעט אחרי זה הוא גם ירד ושר בקהל.
הגיטריסט דפק באמצע ההופעה סולו איכותי, ארוך ומהיר על ה-B.C.RICH המוכה שלו [רציני, סתכלו על התמונות, היא באמת הייתה שבורה.]
במחצית ההופעה הראשונה אטילה לבש בגדי צבא כאלה, מזכירים אפילו בגדים של הצבא הנאצי =\ ועל כל פיסת עור שנשארה חשופה הוא לבש מן בד שחור כזה [גם על הפנים].
במחצית השנייה של ההופעה הוא לבש בגדי כומר. היה לו צלב הפוך שעליו היה צלוב ישו, וגם מן דבר כזה שהכומרים הנוצרים משתמשים בו לפזר עשן כזה..לא לגמרי מבינה בזה.
קיצר טחנתי מספיק..ועכשיו לתמונות :)
*כל התמונות צולמו מהפלאפון, אל תצפו לאיכות..
*הרבה תמונות אני לא אעלה כי הן כבדות מדיי ואין לי כוח להקטין.









ממליצה מאוד להיכנס לאתרים:
www.metalist.co.il
www.alternatv.co.il
ולחפש את הגלריות מההופעה.
יש שם תמונות איכותיות, ברורות והרבה הרבה יותר יפות.
השביתה
טוב אז כמו שרובכם יודעים אני לומדת ברעננה כי ביישוב שלי אין תיכון, והיום הודיעו לנו שיש 15 מורים בתיכון שהם מהסתדרות המורים ולא מהארגון, לכן הם לא שובתים, מה שאומר שאנחנו צריכים להגיע לשיעורים שלהם. אבל המועצה הייתה אמורה לבטל את ההסעות לחלוטין בגלל השביתה.
לבנתיים הבנתי שבבוקר יהיה הסעות כרגיל, ובחזור כבר יהיה התארגנות מוזרה.
הבעיה העיקרית לשבוע הקרוב זה יום חמישי, שאני צריכה להגיע רק לשיעור ספורט בשעה שלישית, ואני לא מתכוונת להגיע עם ההסעה, לחכות שעתיים ואז לחכות להסעה חזור עוד שעתיים..אז נראה כבר מה אני אעשה.
מחר, בכל אופן, אני לא צריכה להגיע לבצפר בכלל :) [וגם לא יום שישי]
לבנתיים מתכונן שנלך כמה אנשים לחטיבה ונבקר.
אז תהנו מהשביתה.
משכית.