ניסיתי אתמול לעשות קובה סלק
לקחתי מתכון ממאקו
עשיתי צ׳ק על המצרכים
ויללה לעבודה
חמיצת סלק אני יודעת לעשות. לא בעיה
רק משום מה נשפך לי המלח והפלפל
טוב לא נורא אפשר להוסיף מים
אאאופס היא עדיין חריפה, טוב הקובות יקחו את החריף
עכשיו נעשה קובות. נקח בשר טחון נוסיף בצל , לא צריך מלח ופלפל את זה יש בעודף בחמיצה
נעטוף אותם בסולת
איך לכל הרוחות עוטפים בשר בסולת
איך בכלל נראית הסולת הזאת
כתוב להוסיף שמן וקצת מים לא לבשל
טוב אני מנסה, הכל מתפורר לי, שמה במים, לא במרק מזל מעטפת הסולת מתפוררת נשארים כדורי בשר טחון. בינתים הסולת מתבשלת.
אולי אעטוף את הכדורים בסולת מבושלת...
גם היא מתפזרת.
טוב אז יש לי חמיצת סלק קצת חריפה
וקובות? את זה נשאיר לעיראקים. אשכנזים יסתפקו במרק עוף
רק צריך להפטר מכל הלכלוך הזה
גם הבן שלי ניסה כוחו בבישול
הכין פתיתים רק הוסיף להם צילי מתוק ופלפל חריף
יצא חריף אש
אמרתי שאשכנזים צריכים להסתפק במרק עוף.
למה לא מקשיבים לי