זה נשמע כמו שטויות במיץ עגבניות אבל זה לא שטויות בכלל. זה דווקא טעים.
טוב, נדבקתי בחיידק המתכונים. אני רואה בכל מקום מתכונים למרק שזה הנושא החם.
זה לא מרק אבל זה מה שאני מבשלת עכשיו
טוב קדימה, לעבודה
חותכים 2 חצילים גדולים וזורים עליהם מלח. מעמידים בצד
חותכים איזה 6 עגבניות, שמים בסיר מכסים במים מבשלים עד שהעגבניות רכות.
מעבירים דרך מסננת וכך יוצרים רסק עגבניות או מיץ עגבניות.
אין קיצורי דרך. תאמינו לי ניסיתי את כולם וזה לא זה.
ניסיתי מיץ עגבניות מוכן, ורסק עגבניות מדולל וזה יצא איכס. צריך לעבוד קשה אין ברירה
שוטפים את החצילים מהמלח וממה שיצא מהם ומטגנים בשמן
צריך המון שמן ולהוסיף מידי פעם, החצילים סופחים את השמן.
בסוף מטגנים גם 1/2 ראש שום, אפשר גם יותר מחצי.
שמים את החצילים המטוגנים, השום המטוגן, השמן שנותר ואת רסק העגבניות בסיר אחד גדול
מוסיפים מים, מוסיפים מלח - כף שטוחה
מבשלים 1/2 שעה עד שעה
להגיש קר.
בתיאבון !!!
זה הדבר היחידי שעשוי מירקות שאני אוכלת עם לחם. והכי טעים חלה או לחם לבן.
טוב נזכרתי שיש מרק עגבניות שמכינים באותה מתכונת
מרק עגבניות
מטגנים בצל
אחרי שמשחים מוסיפים רסק עגבניות כמו במתכון שלמעלה
בניגוד למתכון שלמעלה כאן קיצור הדרך עובד נהדר
מוסיפים לבצל מיץ עגבניות מוכן, מוסיפים קצת מים מבשלים עד שרותח
מעבירים דרך מסננת לסיר 4 ל'
מוסיפים 3/4 כוס אורז
כף מלח או כפית מלח כפית אבקת מרק
מבשלים עד שהאורז רך, 1/2 שעה בערך.
חסר רק מתכון למנה עיקרית והארוחה מושלמת
רות סירקיס אני לא אהיה. 