גרושים ושונים החיים בעיני המתבונן, נקודת המבט האישית שלי על העולם |
| 12/2009
 מנגו בננה ומלון, דבש וקינמון ביום ראשון התחלתי קורס בישול מקצועי. הקורס יימשך שמונה חודשים ובסופו אני אקבל תעודת טבח מטעם ארגון השפים העולמי. אבל כמובן, לא בשביל התעודה אני עושה את הקורס... אני אוהב לבשל. מי שעוקב אחרי הבלוג הזה יודע שמידי פעם אני מדבר על זה, אבל אני ממש אוהב לבשל. ועכשיו, אחרי שמצאתי שוב את ההשראה שהייתה כל כך חסרה כל כך הרבה זמן - אני חוזר למטבח, ואיתו גם לתוכניות הבישול בטלויזיה ובאינטרנט. והשיגעון החדש שלי - תוכנית בשם "best thing I ever ate" - או בעברית "הדבר הכי טוב שאכלתי אי פעם". כל תוכנית מרואיינים שפים ומבקרי מזון מובילים ונשאלים מה הדבר הכי טוב שאכלו בנושא מסויים, ולכל תוכנית יש נושא אחר - מטוגן, ארוחת בוקר, סנדויצ'ים וכו' - ואחרי שהם אומרים יש הסבר מהיר של בעל המסעדה בה האוכל מוגש איך עושים אותו. ואני חייב להגיד שכבר ניסית מתכון אחד משם - פסטה מבושלת ומטוגנת עם ביצה מקושקשת וגבינת פרמז'ן - וזה פשוט למות מרוב אושר, אפילו שזה כזה פשוט. אז לכולם - אזהרה מראש: יהיו כאן הרבה יותר פוסטים על אוכל אז תבואו רעבים....
| |
|