לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2009    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

6/2009

גדי אורגני


אז נסענו ללילה במלון מצפה בימים, כי אחי מרצה שם על תזונה ומקבל מהם הזמנות זוגיות ללילות בודדים. לילה אחד, ובמיוחד כזה שמתחיל ב-14:00 ונגמר ב-12:00 למחרת זה לא מספיק, ועם זאת מדובר בזריקת מרץ יעילה. הדבר הראשון שעשינו כשהגענו היה ללכת לישון. מה, אם בחופש שלי אני לא יכולה לישון בין שתיים לארבע, אז מתי כן? אחר כך בילינו כמה שעות בבריכה. כלומר, בשטח הבריכה. שוב נזכרתי שאני לא אוהבת בריכות, אבל היה לי בגד ים חדש לחנוך, ומה הוא היה חושב עליי אם הייתי חונכת אותו בג'קוזי?

אחר כך שיחקנו לא מעט פינג פונג, שאף הוא נמצא בשטח הבריכה, אבל הכדור הגיע למים רק פעמיים (נחשו באיזה צד אני שיחקתי), אכלנו יותר מדי (אחר כך בהרצאה של אחי למדנו שמדובר בשובע מכני) בחדר האוכל הצמחוני + דגים, ואחרי ההרצאה הלכנו לישון. היום התחלתי לקרוא את "חייו הקצרים והמופלאים של אוסקר וואו" (אוהבת בינתיים), הייתי 20 דקות בשמש וחטפתי כוויות דווקא מתחת לבגד הים (הבד השחור משך חום ואני נצליתי) ואז הלכתי לשבת עוד שעה במרפסת העישון המוצלת והפסטרולית (רוב הזמן לבד).

ואז חזרנו הביתה, אבל לפני זה הצצנו בתפריט של מסעדת מוסקט שנמצאת במקום, אבל מארחת גם אנשים מבחוץ, ושם ראינו את המנה שבכותרת - גדי אורגני (הם מגדלים שם את כל האוכל שלהם בעצמם, מתברר). ובעצם הסיבה לכל הפוסט הזה היא כדי להגיד ש"גדי אורגני", כשמדובר במנה של אוכל, זה הדבר הכי צורם שיש. כי מילא חיות לא אורגניות, שבוודאי אומרות לעצמן כי טוב להן מותן מחייהן, אבל לקחת חיה שחיה בסבבה שלה ואז להפוך אותה לאוכל זה כבר ממש אכזרי.

אבל בדרך חזרה ראיתי, בטבע, צבי ואז כבר הרגשתי יותר טוב. אין כמו חיות בר לשיפור מצב הרוח.
נכתב על ידי , 24/6/2009 18:54  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מיכאל ב-25/6/2009 13:54



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)