לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2009    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

7/2009

לא לפני הילדים


תהיה שעלתה לי בעקבות צפייה ב"מחוברות", בחלקים של דנה ספקטור, וגם בעקבות עליית האתר "אמהות אובדות" (שהוא יופי של רעיון ובטח אבקר בו בעתיד).

 

נדמה לי שהילדים של אמהות הדור שבו זה כבר בסדר לקטר מדי פעם על הילדים ולשמור על איזושהי זהות עצמית בלי להתבטל ולהיעלם לחלוטין עם בואם עדיין צעירים מדי, אבל אני תוהה מה הם יחשבו לכשהם יגדלו ויקראו את מה שאמותיהם כתבו בינקותם על חוויית האמהות.

 

כי הפחד הגדול ביותר של ילדים הוא להיות לא אהובים או לא רצויים. מובן שאף ילד כזה הוא לא לא אהוב ולא לא רצוי, אלא שילדים לא ממש מסוגלים לראות את הוריהם כאנשים מבוגרים בעלי צרכים ורצונות משלהם וגם אין להם יותר מדי הומור או הבנה בעניין הזה. ואתם יודעים מה? נדמה לי שההבנה הזאת לא מגיעה גם כשגדלים, או לפחות עד גיל מאוד מאוחר או כשהילדים נהיים הורים בעצמם.

 

ועכשיו דמיינו לכם את אותם ילדים, גם אם הם כבר בגיל מופלג כמו 15, קוראים שאמא פעם כתבה שהיא הרגישה שהיא חייבת לצאת מהבית ולשתות קפה בשקט מחוץ להמולה המשפחתית, או שהיא כתבה על היעדר הסקס או הבעייתיות שבקיומו. כמה הבנה הם יגלו למקרא דבר כזה?

נכתב על ידי , 1/7/2009 10:26  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ntdkzdukbsw ב-17/2/2013 10:07



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)