לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

עניינימים


לראות את התמונה הקטנה
Avatarכינוי: 

בת: 54

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2009    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

8/2009

עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל


שוב רוני ונציה עשתה את זה והביאה מתכון מהמם לעוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל. נסו ותהנו, רק שימו לב לכמה הערות קטנות:

 

אפשר פשוט להשתמש בקמח תופח במקום להוסיף לקמח אבקת אפייה וסודה לשתייה. זה מה שאני עשיתי.

 

ויתרתי גם על המלח, כי אתם כבר יודעים שבלוטות הטעם שלי רגישות מדי.

 

הוספתי גם כפית מתערובת התבלינים שלי שכוללת קינמון, הל, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט וקצת ציפורן. אפשר להסתפק פשוט בחצי כפית קינמון.

 

קחו ברצינות את ההוראה לשמור על מרווחים גדולים בין העוגיות. הן מאוד מתרחבות. מהסיבה הזאת גם כדי להכין עוגיות קטנות, כי אחרת הן יוצאות אחר כך נורא גדולות.

 

לא ניסיתי כי לא היה לי בבית, אבל אני משוכנעת שאגוזים שבורים (רצוי פקאן, אבל גם לוז או מלך יעבדו) ישפרו מאוד את העוגיות.

 

לחובבי הז'אנר יתאימו גם צימוקים שהושרו מבעוד מועד בברנדי (או לא הושרו, אבל אז מה הטעם).

 

בתיאבון.

נכתב על ידי , 5/8/2009 11:59   בקטגוריות קדימה אוכל  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אחת ט' ב-5/8/2009 14:39



280,333
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmichaly אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על michaly ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)