שוב רוני ונציה עשתה את זה והביאה מתכון מהמם לעוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל. נסו ותהנו, רק שימו לב לכמה הערות קטנות:
אפשר פשוט להשתמש בקמח תופח במקום להוסיף לקמח אבקת אפייה וסודה לשתייה. זה מה שאני עשיתי.
ויתרתי גם על המלח, כי אתם כבר יודעים שבלוטות הטעם שלי רגישות מדי.
הוספתי גם כפית מתערובת התבלינים שלי שכוללת קינמון, הל, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט וקצת ציפורן. אפשר להסתפק פשוט בחצי כפית קינמון.
קחו ברצינות את ההוראה לשמור על מרווחים גדולים בין העוגיות. הן מאוד מתרחבות. מהסיבה הזאת גם כדי להכין עוגיות קטנות, כי אחרת הן יוצאות אחר כך נורא גדולות.
לא ניסיתי כי לא היה לי בבית, אבל אני משוכנעת שאגוזים שבורים (רצוי פקאן, אבל גם לוז או מלך יעבדו) ישפרו מאוד את העוגיות.
לחובבי הז'אנר יתאימו גם צימוקים שהושרו מבעוד מועד בברנדי (או לא הושרו, אבל אז מה הטעם).
בתיאבון.